Täs on Veera, tulkaa moikkaamaan!

Folk Helsingin orastavan liikeketjun toinen piskuinen puotiloinen avataan jo reilun viikon päästä! Henkilökunta on aivan täpinöissään. Tässä odotellessa on hyvä hetki esitellä teille uusi kampaajamme, Veera.

Omien sanojensa mukaan Veera on rempseä ja kunnon asennemuija! Tämä helsinkiläistynyt savolainen on opiskellut sekä kampaajan että meikkaaja-maskeeraajan hommat eikä kuulemma voisi olla tyytyväisempi uravalintaansa. Muiden Folkkilaisten tapaan Veera on luonnollisen lookin puolestapuhuja - puhtaat, fressit ja pehmeät sävyt miellyttävät ja kampaukset ovat luonnollisia ja rentoja (nolot sliipit ei oo mun valttikortti). Ykköstykikseen Veera nostaa hyvän värisilmän, jolloin saadaan asiakkaille parhaimmat ja heitä edustavimmat tyylit. Kauniit raidoitukset ja kerrostukset ovat myös alue, jossa ollaan vahvoilla :)

Minä voin kertoa Veerasta sen verran, että hän on ihminen, jota ei tarvitse jännittää tipan vertaa! Aito, välitön ja hauska. Ja supertaitava kampausten kanssa. Lisäksi voin paljastaa, että Veera on taiteillut mm. Vilma P:n tukkaa hänen asuessa vielä Suomessa.

Veera tulee toimimaan minun kanssani Aurorankatu 3 -liikkeessä, joka avataan 16.6. Aikoja voi varata NYT -> klikkaa ajanvaraukseen tästä.

Tervetuloa!

-Meeri

Kommentit

Kao Kao

Onko sulla yhtään vapaita aikoja koko kesänä? Oon koettanut katsella mutta koko kalenteri on ihan täynnä, ainakin netin mukaan..

merkkari

Tällä hetkellä näyttäisi, että ei ole, valitettavasti. Se on tuo lomakausi kun teettää vähän tiukempia aikatauluja :)

Kao Kao

No sitten pitää varata joltain toiselta teistä :)

merkkari

Ehdottomasti, tervetuloa! Tytskyt on ihan loistavia! :)

Kommentoi