Tehoa suihkusuodattimeen ja hyvästit metalleille!

Putkistoista hanaveteen liukenevat metallit ovat todellinen riesa. Ne aiheuttavat paitsi iho-ongelmia ja kylppärin lattian likaantumista, myös todellista turhautumista hiusten kanssa. Takkuiset, hamppuiset hiukset, joissa ei tunnu pysyvän mikään väri? Vaaleimmat osiot näyttävät jopa vihertävänkeltaisilta?

Mistä tiedän onko taloutemme vedessä metalleja, mitä ne ovat ja mitä ne aiheuttavat? Lue kattava postaus aiheesta täältä.

Ongelmaan on kehitetty nerokas ratkaisu, suihkusuodatin. Hankin sellaisen ensimmäisen mallin jo kaksi vuotta sitten ja se toimikin edellisessä asunnossamme aivan mainiosti. Lue ko. suodattimesta täältä.

Muutettiin kuitenkin vajaa vuosi sitten uuteen asuntoon ja ongelma räjähti käsiin. Uuden asuntomme vesi on aivan hc-versiota metallivedestä - tuon ensimmäisen suihkusuodattimenkin kanssa lattiat värjäytyivät parissa viikossa. Tämän vuoden alusta suodatintoimittajamme valikoimiin tuli uusi, turbotehokas suihkusuodatin ja sain sen heti testiin maahantuojalta. Jos siis teidän taloudessanne kärsitään pahanlaatuisesta ongelmasta, tämä on vastaus ongelmiinne.

Uudessa Aqva suihkusuodattimessa on kaikkiaan neljä eri kerrosta aineita, jotka taistelevat epäpuhdasta vettä vastaan.

 • kalsiumsulfaatti, joka estää raskasmetalleja vaikuttamasta hiuksiin ja ihoon
 • KDF55, voimakkaasti puhdistava kupari-sinkki -menetelmä, joka poistaa klooria, lyijä, elohopeaa ja rautaa
 • aktiivihiili, poistaa tehokkaasti klooria ja auttaa KDF55:sta toimimaan
 • C-vitamiini, joka vahvistaa ja suojaa ihoa ulkoisia rasituksia vastaan

Suodatin on melkoinen möhkäle, jotta sen teho on saatu maksimoitua. Kaikki aktiiviset aineet ja maksimiteho varmistavat, että suodatin:

 • Neutraloi kloorin pois
 • Poistaa raskasmetalleja
 • Poistaa hajuja ja makuja
 • Poistaa lääke- ja hormonijäämiä
 • Poistaa rautaa ja mangaania
 • Nostaa veden alkaliteettia ja pH arvoa
 • Poistaa kuparia

Eron tuohon ensimmäiseen, kevyempään suodattimeen huomaa aika pian, sillä tehokkuus on todella eri luokkaa. Hiukset eivät enää tummu kahvipissan värisiksi, vaan vaaleat hiukset pysyvät paljon kirkkaampina! Suodatin on ollut meillä nyt kolme kuukautta ja suihkun lattia on tarvinnut hinkata puhtaaksi sinä aikana vain kerran. Kaikki kuona ei siis suodatu pois, mutta jo huomattava osa siitä. Ollaan siis saatu jo hiukan huokaista helpotuksesta!

Tarkempia tietoja voi lukea suoraan Aqvan nettisivuilta, täältä. Suodattimen hinta on 69 euroa ja sen filtteri tarvitsee vaihtaa yhden hengen taloudessa vuoden välein. Suodattimia saa meiltä Folkista samaan hintaan, tai jos haluat tilata nettikaupasta, niin laita lisätietokenttään "MEERI", jolloin saat 5% tilauksen hinnasta pois (ns. kattaa postikulut).

Ja taas puhtaampaan päivään rientää,
Meeri

Juttu sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit

Tipii (Ei varmistettu)

Myydäänkö Folkissa Aqvan vaihtopatruunoita?

merkkari

Vanhemman mallin suodattimeen kyllä, uudempaankin tulevaisuudessa. Vielä ei ole ollut niille tarvetta kellään kun nämä juuri tulivat myyntiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.