Testissä Maria Nila

Vietimme ystäväni kanssa muutama viikko sitten lomaa Teneriffalla. Raahasin kerrankin ruumalaukun mukanani, joten nappasin mukaan myös maahantuojalta saatuja Maria Nilan tuotteita.

Kyseessä on ruotsalainen, vegaaninen brändi, jota myydään Suomessa vain muutamassa kampaamossa (ja vielä hetken aikaa Sokoksen valikoimassa). Merkki on kuitenkin Ruotsissa hurjan suosittu, se on sulfaatiton ja parabeeniton sekä sarjan pakkausten hiilijalanjälki on hyvitetty. Tartuin siis innolla testikappaleisiin!

Söpöt pastellinväriset pullot sisältävät hedelmäisiä tuoksuja

Aloitetaan ihan täydellisestä ykköstuotteesta. Salty Mist on ihan loistava tuote kaikkeen viimeistelyyn, toimii hieman kuin suolasuihke, mutta on vähän hoitavamman oloinen. Suihke on sen verran hyvin levittyvä, että sen voi suihkia suoraan pullosta hiuksiin, jo pyyhekuiviin tai sitten kuivien hiusten muotoiluun. Vieressä seisova Volume Spray toimii paremmin föönin alle, mutta kyllä Annaliina taisi sitäkin suihkia ihan kuivaan tukkaan!

Tässäpä Salty Mistit ja Volume Sprayt tosi toimissa. Lisäksi meikäläisellä on hiukset sävytetty Pearl Silver -naamiolla.

Maria Nilalla on valtava värivalikoima erilaisia Color refresh -sävytteitä. Nappasin testiin Pearl Silver -sävyn, joka taittaa helposti kellastuvaa tukkaani kertaheitolla ja silminnähden. Käytin sävytettä hoitoaineen sijaan (vaikka ohjeessa neuvotaan käyttämään hoitoainetta vielä erikseen) ja tämä selvitti kyllä itsessään jo todella hyvin eikä lässäyttänyt ollenkaan! Ylitaittumista tai harmautta ei tarvitse pelätä, vaikka sävyte hengailisi hiuksissa useammankin minuutin.

Reissussa kului myös pullollinen tuota Dry Shampoota, joka tuoksuu todella raikkaalle ja putsaa tehokkaasti. Ei kuitenkaan takuta hennompaakaan hiusta, joten tätä tuli suihkittua ihan volyymitarkoitukseenkin jo puhtaaseen tukkaan. Päänahkani on hieman arka kuivashampoiden suhteen (kutiaa herkästi), joten tämä ei ehkä toimisi minulla jatkuvassa käytössä, mutta näin reissun ajan palveli hyvin.

Maria Nilan Finishing Spray taas on erittäin vahaa pitoa tuova hiuskiinne. Ei kyllä otsaheitto hievahda, kun tätä suihkaisee kevyesti. Lähtee kuitenkin hyvin harjaamalla ja tuoksuu kevyesti, joten pysyy edelleen toilettilaukussa!

Kotona olen testaillut myös sarjan Gneiss-vahaa, jolla saa lentelevät vauvahiukset juuri sopivasti siloteltua ilman rasvaista fiilistä. Myös sarjan Repair-shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista superpehmeät ja painottomat. Ne olivat testissa kampaamolla ja asiakkaat tykkäsivät kovasti!

Itselle jäi ehdottomasti käyttöön tuo Salty Mist! Ootko sinä päässyt kokeilemaan Maria Nilan tuotteita?

Meeri

Tuotteet saatu testiin työn kautta.

Kommentit

Nettanen

Vinkkinä, että ruotsalainen kosmetiikkaverkkokauppa Lyko toimittaa ensi viikosta lähtien Suomeen ja sieltä saa Maria Nilaa. :)

nansk

Heippa Meeri! Ihan tällainen postaukseen liittymätön kysymys olisi: oon menossa kaverin häihin parin viikon päästä vieraaksi ja tekisi mieli laittaa hiuksiin jotain vihreää, kasvien lehtiä tai jotakin. Oisko vinkkiä mikä näyttäisi kivalta ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota? (:

Katriina90 (Ei varmistettu)

Moi!:)Hei osaatko sanoa, mitkä kampaamot Suomessa myyvät tuota Maria Nilaa? Akuutti tarve tuotteille ja järkytyksenä tuli yllärinä ettei Sokos enää myy

Kommentoi