Top Gun -permis in action

Viikko takaperin muutamat lentokonehullut kaverimme järjestivät mahtavat tuparit teemalla Top Gun. Myönnetään tässä vaiheessa, että en ollut koskaan nähnytkään leffaa, joten googlaus "top gun woman" ilahdutti helppoudellaan - uusi hieno bomber kehiin ja vaalea tukka kunnolla kiharalle. Easy!

  • Pohjalle laitoin ennen föönausta Less is Moren Mascobadogelin, joka tuo hyvän volyymin ja pidon lisäksi huumaavan yrttisen tuoksun.
  • Kiharrus tapahtui Remingtonin ellipsin muotoisella kihartimella (myös tavallinen piippari käy). Ja kiharruksen ideana vaan tehdä niin pientä kiharaa ja niin pienissä osioissa kuin ikinä jaksaa. Hiusosiot 4x4 cm olivat varmaan suurimpia, mitä itselle tein. Tein kiharat aivan tyveen asti, mutta jotenkin kivasti ne lähtevät tyvestä hieman maltillisemmin sitten lopullisessa lookissa.
  • Kiharruksen jälkeen viiden minuutin odottelu, että kiharat ovat jäähtyneet (tässä vaiheessa näyttää ihan järkyttävältä - pieni talo preerialla meets herttua) ja sen jälkeen kunnon harominen sormilla. Jakauksen heitin tässä vaiheessa väärälle puolelle saadakseni aikaan hyvän etuheiton.
  • Lopuksi suihkuttelin sekaan maksimaalisen tuuheuden aikaansaamiseksi Four Reasonsin Invisible Dry Shampoota, joka on erittäin kevyt ja raikas kuivashampoo eikä nimensä veroisesti jätä mitään valkoisia jälkiä hiuksiin.
  • Done!

Olen niin kertakaikkisen fiiliksissä tästä kiharatukasta (ja siitä, että pesuväli piteni taas päivällä), että olen jatkanut samalla feikkipermisteemalla koko viikon! Lopulta kiharrukseen menee alle kymmenen minuuttia ja kun sillä painelee menemään nelisen päivää, vaiva ei tunnu ollenkaan kohtuuttomalta. Mieluummin käytän tähän innostukseen nyt hieman aikaa, kuin kasvattelen sitten kyllästyttyäni permanenttia pois sen kolme vuotta :D

Ai niin - sen leffankin katsoin lopulta sunnuntai-iltana ja ihastuin päätä pahkaa Tom Cruiseen vuodelta -86. Miten ihmeessä olin onnistunut missaamaan niin timanttisen filkan??

-Meeri

Kommentit

Projekti -30/2013

Luin tuon otsikon ensin hieman toisin :D :D permis muuttui vähän matkalla

merkkari

Hahah, itellä on ollut samanlaisia ongelmia englanninkielisen vastineen kanssa :D

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

Ihanat hiukset! Niin fresh!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

merkkari

Tänks! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.