Vuoden kivoimmat hiustuoteuutuudet

Tänä vuonna markkinoille on ilmestynyt muutama todellinen helmi ja vähintään yhtä monta erittäin hyvää tuotetta. Tässä omat suosikkini:

NIOXIN - Instant Fullness

Jos jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin Nioxinin uusi kuivashampoo on täydellinen hiusten tuuheuttaja - nimensä mukaisesti. En edes malta odottaa, että hiukset olisivat likaiset, vaan suihkin tätä piparmintun tuoksuista suihketta jo heti puhtaiden hiusten pituuksiin.

LESS IS MORE - Phytonutrient serum

Ihmeseerumi, joka vauhdittaa hiustenkasvua, stimuloi päänahkaa ja ehkäisee hiusten ohenemista. Ja ensimmäinen laatuaan luonnonkosmetiikan saralla, mahtava tuote! On muuten myös ihana lahjaidea omatoimisen päähierontalahjakortin ohessa ;)

EVO - Fabuloso Platinum Blonde 

Aika moni blondi kaipaa viileää taittoväriä nimenomaan vaaleisiin latvahiuksiin. Tästä syystä hopeahoitoaine voi olla monelle toimivampi ratkaisu kuin hopeashampoo. Evon hopeahoitsikka tekee kauniin, kiiltävän sävyn, ylitaittumista ei tarvitse pelätä. Evo mainostaa itseään luontoa kunnioittavana sarjana, ja tämä menee hyvin luonnonkosmetiikan korvikkeesta :)

WELLA - Fusion

Superkosteuttava, -kiillottava ja -selvittävä sarja, joka pitää sitkeimmänkin pörrön kurissa. Varsinkin hoitoaine toimii heille, joille ei yleensä mikään muu riitä. Ylistyslaulua sarjalle löytyy mm. tästä postauksesta.

KMS - Hair pomade

Sanokaa minun sanoneen, pomadat tai pomadet ovat tulossa takaisin! Varovaista wetlookkia alkaa jo näkyä katukuvassa ja miehet sukivat tarkoituksella ylikasvatettuihin hiuksiinsa reilusti rasvamaisesta vahaa. KMS:n pomade tekee hiuksista juuri oikealla tavalla "rasvaisen", ilman että hius näyttää likaiselta ja pito on yllättävän hyvä! Itse käytän tätä latvojen erotteluun ja otsahiusten sukimiseen.

Mikä sinun suosikkisi on kuluneen vuoden hiusuutuuksista?

Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.