Yllärisuosikki: Herbina Sensitive Valkoinen Tee -hiuskiinne

Yksi pitkäaikainen asiakkaani on yliherkkä monille kosmetiikan ainesosille ja hänellä on aina itselleen sopivien tuotteiden etsintä käynnissä. Tein hänelle tänä kesänä hääkampauksen ja hän toi luonnollisesti mukanaan omat putelinsa, jottei hääpäivän mittaan joutuisi kokemaan ikäviä yllätyksiä. Mukana oli mm. tämä keskivahvan pidon omaava Herbinan Sensitive -sarjan Valkoinen Tee hiuslakka.

Ja nyt kuulkaa, suoranainen shokkipaljatus: tämä hiuskiinne on aivan loistavaa!

Jo kevytkin suihkaus Herbinaa pitää hiukset täysin aloillaan koko päivän, ilman tahmaa ja pisaroita. Hajusteettoman tuotteen haju on oikeasti hyvin hajuton, joten päänsärytkin voi unohtaa. Tämä on itse asiassa niin tehokasta ja hyvää, että kun kävin itselleni samaisen pullon kaupasta hakemasta, olen viimeistellyt sillä myös jokaisen morsiameni siitä lähtien. Muutama asiakas onkin naurahtanut, että mä katoinkin, et onks sulla Herbiinaa?? :D

Listaan tähän vielä omasta mielestäni hyvän hiuskiinteen ominaisuudet:

- Pito, johon voi luottaa
- Ei pisaroita, pehmeä suihke
- Ei kypäräviimeistelyä, vaan homma voi elää
- Hajusteeton (erityisesti hyvänhajuinen hajusteeton, haha)
- Edullinen, sillä morsiuskeikoilla lakkaa saattaa mennä kolmasosa pullosta päivässä. Ostin oman purkkini S-Marketista muutamalla eurolla. 

Ootko sinä jo testannut? Entä mitä muita yllärisuosikkeja olette löytäneet kaupan hyllyiltä??

-Meeri

Kommentit

Kiti

Tää on pitkään ollut mun lempparituote. :) Edullista, hajusteetonta, toimivaa; tykkään!

merkkari

Hei hauskaa, että muutkin on löytäneet tän!

Maijastiina (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä nappaamassa testiin :)

Kateliini (Ei varmistettu)

Asiaa!! Suosikkituotteeni usean vuoden ajalta! Hajusteherkkyyttä täälläkin ja oikein toimivaksi olen kokenut! Onpa kiva kuulla ammattilaisenkin suusta, että hyvä tuote. Käytän jatkossakin, enkä ala testailla kampaamoiden hajusteettomia ;)

merkkari

Joo, kampaamoilla ei ihan hirveästi noita hajusteettomia edes ole. Ehkä Cutrin ja No nothing? Kummastakaan ei ole kyllä itsellä kokemusta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja loistavaa on se, että sitä saa ihan pikkupullossa, jonka voi viedä lentokoneen käsimatkatavaroissa, tai mahtuu pieneenkin käsilaukkuun.

merkkari

Ai saa, en edes tiennyt! Jes!

Sp (Ei varmistettu)

Heips! Eihän kevytväri vaalenna? Mulla on nimittäin ruskea tukka vaaleilla raidoilla ja ostin Igora Vibrance - tuhkaisen kevytvärin kirkastamaan raitoja. Jos laitan sen koko tukkaan niin eihän ruskeat osiot vaalene? :D

merkkari

Jos kyseessä on oikeasti kevytväri (eikä vain mainospuhe), niin ei sen kyllä pitäisi jaksaa vaalentaa tummaa hiusta. Jos haluat vain kirkastaa raitoja, niin kymmenen minuutin vaikutusajan pitäisi riittää ja ainakaan siinä ajassa ei pitäisi muulle värille tapahtua mitään. Mutta varmaksi en voi sanoa, koska tuote on itselle ihan outo.

Sp (Ei varmistettu)

Kiitti! :) Kyllä pitäisi olla ihan kevytväri. Tää on joku kampaamotuote ja hapete vaan 1.9 %.

JH (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! En itse voi käyttää mitään hajusteita sisältäviä tuotteita tai saan kunnon allergiakohtauksen. Olen tulossa kaveriporukan kanssa kammattavaksi myöhemmin syksyllä, ja nytpä tiedän mitä lakkaa ostan ja tuon mukanani! Osaatko sanoa, mitä muita hajusteettomia tuotteita kannattaisi käydä ostamassa kampausta varten?

Cutrinin Sensitiveen liittyen: omistan kuivashampoon ja ainakin se on hyvää tavaraa. :)

merkkari

Voi tietkö, en osaa sanoa muita! Odottelen lisää hyviä vinkkejä asiakkailta ja palaan asiaan :)

Tiiat (Ei varmistettu)

Saman sarjan muotovaahto on todellinen helmi!

Kommentoi