Ladataan...

On se vaan aina yhtä jännittävää, kun toinen kampaaja istuu penkkiin! Tänään haluttiin kirkkautta tummaan latvaan ja saatiin aikaiseksi melkoisen hehkuva, sanoisinko jopa huurteisen kuparinen liukuvärjäys ;)

Tässä lähtötilanne valloittavassa sisävalossa:

Ulkona oli upea usvainen pilviverho, jonka takaa pilkotteleva aurinko heijasteli hiuksiin aivan maagisia sävyjä:

Rutistus loppuviikkoon!

Meeri

Ladataan...

Jottei aina puhuttaisi hiuksista, haluan linkata teille Listotic.com -sivustolta tämän älyttömän mielenkiintoisen jutun, johon on koottu 32 kekseliästä meikkivinkkiä! 

Listalta löytyy mm. vinkkejä kulmakarvojen ja poskien korostamiseen kasvojen muodon mukaan sekä taikoja, joita voi tehdä valkoisella meikkikynällä. Myös muovilusikat ja käyntikortit voi nyt kaivaa laatikoiden pohjilta, sillä niille on taas käyttöä! Käykäähän lukemassa ;)

Kivaa alkavaa viikkoa!

-Meeri

Ladataan...

Ladataan...

Huh, pahoittelut hienoisesta blogihiljaisuudesta! Viime viikko meni aurinkorannalla maatessa, teki hyvää iholle ja mielelle. Hiuksille ei niinkään :) Löysinkin internetin syövereistä ajankohtaisen jutun, jossa on neljä nopeaa ja helppoa vinkkiä kiiltävämpiin hiuksiin. Alkuperäinen juttu löytyy täältä.

Tiivistettynä jutun vinkit kuuluvat näin:

  1. Käy leikkauttamassa hapsottavat latvat.
  2. Huuhtele hiukset suihkun lopuksi viileällä vedellä sulkeaksesi hiuksen pinta.
  3. Kuivaa hiukset suihkun jälkeen pyyhkeellä painellen ja taputellen, älä hankaa! Hankaus avaa ja pörröttää sen juuri sulkemasi hiuksen pinnan.
  4. Käytä tarvittaessa seerumeita tai kiiltoöljyjä tuomaan lisätehoa.

Koska olen reippaalla tuulella, annan tähän vielä kolme omaa lisävinkkiä:

  1. Kampaa kaikki hiuksiin jätettävät hoitoaineet, öljyt ja kiiltovoiteet tasaisesti kosteisiin hiuksiin ennen föönausta. Näin olleen tuotteet leviävät tasaisesti joka puolelle ja kampausliike tuotteiden kera edelleen tehostaa tuota hiuksen pinnan sulkemista.
  2. Kiireessä voit käydä suoristusraudalla läpi vain hiusten päälikerroksen. Käytä kampaa apuna tässäkin, eli liu'uta kampaa aivan raudan edellä, selvittämässä ja oikomassa hiukset ennen kuin ne päätyvät raudan leukojen väliin.
  3. Vältä hiuspuutereita, kuivashampoita ja mattavahoja, ota käyttöön vanha kunnon kiiltosuihke. Kiiltosuihketta saa laittaa vain pari kevyttä painallusta ja tarpeeksi kaukaa tähdättynä. Upein lopputulos tulee, kun suihke leijailee päähän puolen metrin korkeudelta :)

Aivan ihanaa syyspäivää kaikille, minä aloittelen täällä aina yhtä mahtavaa oman synttäripäivän viettoa! :D

-Meeri, 29 vuotta.

Pages