Ladataan...

Mietinpä tässä, että pikkasen sitä voisi uuden vuoden juhlan hiuksiin panostaa. Ei nyt vallan liikaa, ettei mene tälläytyneeksi, mutta jotain kivaa pientä. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyi hauska idea näytöslavoilta: kultaista rautalankaa ponnarin ympärille kiedottuna! Tuo päälaelle jatkuva härpäke ei minulle kolahda, mutta ilman sitä tässä voisi olla passeli vaihtoehto.

Mars, rautakauppaan!

-Merkkis

Ladataan...

Ladataan...

No niin, nyt on uutisia! Otan uuden hypyn kampaajanurallani ja perustan oman liikkeen!

Viimeisen kuukauden aikana on yhdistynyt aimo annos harmaata tukkaa, ahdistusta ja onnea, taistelutahtoa ja luojan armoille heittäytymistä. Nyt voin vihdoin ilokseni todeta, että haaveeni omasta liikkeestä näyttäisi käyvän toteen ja vieläpä niinkin pian kuin tammikuussa. Täytyy myöntää, että tässä projektissa on mennyt vikaan melkein kaikki, mikä vaan voi mennä. En siis ihmettelisi vaikka meteoriitti iskisi tuohon Albertinkadun loppupäähän ensi yönä, mutta toivotaan kuitenkin, että ei :) Näin jännittävää projektia ei tohtisi jättää kesken.

Nimeksi valikoitui FOLK, koska se kuulostaa kivalta, folkilta, minulta. Lattiaan laitetaan jotakin laudantapaista ja korvissa soi kantri. Ja ehkä vähän Jose Gonzales. Avajaiset pyrkivät olemaan perjantaina 17.1., mutta nettiajanvaraus toimii jo nyt osoitteessa www.folkhelsinki.com. Tammikuun alkupuolen teen töitä normaalisti Hiushuone Stagessa, josta minulle jää matkaan suurenmoisen lämpimät muistot ja ihana ystävä. Suuri kiitos Elinalle kuluneesta vuodesta!

Hirveästi sanottavaa ja hölötettävää olisi, mutta ehkäpä otan nyt hetken rennosti glögi-kupin äärellä ja mietin maailman mahtavuutta. Käyhän sinäkin tykkäämässä FOLKista facebook-sivulla, niin pysyt ajantasalla!

Huojentavaa joululoman alkua toivottelee,

Meeri

PS. Haen FOLKiin itseni lisäksi toista kampaajaa sekä alakerran valtiaaksi hierojaa! Vaatimukset: kiva ja helposti lähestyttävä, siisti ;) Lisätietoja osoitteesta www.folkhelsinki.com!

Kuva: Ghia Fieandt, Hiukset ja meikki: minä, Malli: Tintti

Ladataan...

Oman värin kasvatus -teema jatkuu edelleen. Luonnollisen värisillä sävyillä tehdyt liukuvärit ovat kyllä aivan omiaan näihin projekteihin!

Lähtötilanne sisälsi vanhaa liukuväriä, raidoitusta ja omaa tyveä:

Ylös tummaa, alas vaaleampaa ja tadaa:

Tänään oli ainakin tunnin ajan valoa ulkona, joten saatiin kuvatkin napattua! Mieletöntä :D

-Meeri

 

 

Pages