Ladataan...

No nyt on erikoista - tuhkaa ja pihkaa hiuksissa! Sebastianin ennakkoluulottomuus näkyy sekä tuotteissa että näytöksissä. Parin päivän takaisessa Sebastianin hiusnäytös -postauksessa näitä uutuuksia, Resintek ja Eruptek, jo sivusinkin, ja kumpikin puteli ansaitsee hieman tarkempaa tutustumista.

Eruptek on vulkaanista tuhkaa sisältävä muotoiluvoide, jolla saa aikaiseksi äärimmäisen matat ja mukautuvat hiukset. Tahnaa voi laittaa kosteisiin hiuksiin föönin alle tai rutistella kuiviin. Föönin alle laitettuna tukan volyymi on aivan mieletön ja yllättävää kyllä, tahnan tuntu vain häviää hiuksiin! Kuivissa hiuksissa Eruptek toimii parhaiten lyhyissä malleissa, joiden kanssa pito on huippuhyvä.

Kieltämättä tuhkan kokeileminen omaan päähän jännitti, joten annoin ystäväleni Lasselle putelin testiin. Jo yhden käyttökerran jälkeen seurasi palaute: herrasmiessliippi onnistuu loistavasti ja pysyy todella hyvin! Mies oli selvästi todella vaikuttunut.

Resintek taas on pihkaa sisältävä muotoiluneste, joka ei kuivu hiuksiin, vaan pysyy uudelleenmuotoiltavana koko päivän. Kiilto-efekti on äärimmäisen voimakas. Valmistajan mukaan siirappisen täyteläinen pihka muuttaa hiusten rakenteen kumimaiseksi ja kiiltäväksi. Hmmmm... ja Veeralle testiin!

Ja niinhän siinä kävi, että Veeran kiharat ihastuivat pihkaan ikihyviksi! Luonnonkiharasta tulee todella elastinen ja kiiltävä. Mikäli tuotetta laittaa liikaa, saattaa lopputulos olla jopa märän näköinen, joten erittäin riittoisasta tuotteesta on kyse. Ihan omaan lirutukkaani en tätä heti lähde testaamaan, mutta karheammalle ja kiharaisemmalle tukalle huippuhyvä!

Kuten parin päivän takaisista näytökuvista voi huomata, Sebastianin oma tiimi oli täysin seonnut näistä tuotteista. Ihan nössöille käyttäjille nämä eivät ole, rohkeammat taas tuntuvat rakastuvan kahta kauheammin! Joko sinä olet päässyt testaamaan??

-Meeri

Ladataan...

Alkusyksyn väkerryspäivästä on takataskussa vielä tämä sokeri pohjalla, kelttiläissolmu eli celtic knot! Solmu on suoraan sanottuna tasoa vaikea, mutta onnistuessaan niin hieno, että yrittäminen kannattaa. Varsinkin toisen päähän tehtäessä pari treenikertaa riittää, kolmannella menee jo varmasti putkeen. Omaan päähän taas, noh, suosittelen ottamaan erittäin pitkät etuosiot, jolloin ainakaan tukka ei lopu kesken :)

Tämän kalevala-henkisen solmun tutorialin löydät Kauneus & Terveys -lehden puolelta, täältä.

Mukavia näpräilyhetkiä toivottelee,
Meeri

Ladataan...

Aivan huisin näytöksen laittoivat Sebastianin Nordic-tiimin tyypit eilen Benjamin Martinin johdolla pystyyn! Näin edelläkävijältä ja pelottomalta brändiltä saattaa odottaa toinen toistaan uskomattomampia tempauksia, joten lavalla nähtiinkin vaatimattomasti hiuksista tehtyjä häkkejä, tihkuvaa kiiltoa, nahkaa ja nänniteippiä. Olkaattes hyvät:

Hiustrendien puolesta lavalla nähtiin valtavasti veitsileikkausta, joka mahdollistaa hiuksen muotoilun todella monella eri tavalla. Uudellenmuotoiltavuus vilahtelikin joka toisessa lauseessa. Huikeaa tuuheutta oli tuotu kehiin uudella Eruptek-vahalla, joka sisältää vulkaanista tuhkaa! Upeaa kiiltoa taas saatiin aikaseksi uudella Resintek-tuotteella, joka on pihkaa sisältävä nestemäinen vaha.

Nämä Sebastianin uutuustuotteet ovat saaneet aika riemukkaan vastaanoton, mm. meidän Veera vannoo kikkairoidensa kanssa Resintekin nimeen! Palailen loppuviikosta asiaan tarkempien tuote-esittelyiden kera.

Eikö vain näytäkin aika huikealta tuo näytöksen meininki! Kiitos vielä Wella ja Sebastian.

-Meeri

Pages