Ladataan...

Se kiva tässä bloggaamisessa ja Instagramin käytössä on, että kuluneen vuoden, asiakkaiden tärkeät päivät ja oman uran kohokohdat muistaa tosi hyvin! On niin kiva katsella omia tekeleitä jälkeenpäin ja tajuta, että vuosi on ollut vallan mainio ja joukossa alkaa olla paljon asiakkaita, joita oikein odottaa penkkiin ja jotka tuovat mukanaan ison annoksen energiaa.

Kokosin tähän muutaman oman suosikkini vuoden 2016 hiusväreistä ja kampauksista. Luonnollinen ja rento linja on pitänyt läpi vuoden, mihinkäs sitä kissa karvoistaan pääsisi!

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, kuullaan ensi vuonna!

-Meeri

Ladataan...

Vuoden 2016 luetuimmat postaukset blogissani liittyivät vahvasti ajankohtaisiin trendeihin ja ilmiöihin, mutta mukaan mahtuivat myös hiusvärien miettiminen silmien värin mukaan. Seuraavat jutut keräsivät eniten lukijoita:

1. KEVÄÄN 2016 HIUSTRENDIT

Mahtavatkohan esimerkiksi Grunge, wetlook sekä pikkuruiset letit ja nyörit jatkaa suosiotaan tänä keväänä? Lue postaus täällä.

 

2. SYKSYN 2016 UPEIMMAT HIUSTRENDIT

Huomasitko lämpimät vaaleat ja metalliset punaiset? Entä leteillä aikaansaadut laineet tai vintage-henkiset hiuskorut? Lue juttu täällä.

 

3. ILMIÖ: VAIMOTUKKA

Radiota myöten huomiota saanut postaus selittää jokavuotista ilmiötä. Lue juttu täällä.

 

4. VALITSE OIKEA HIUSVÄRI - VIHREÄT SILMÄT

Juttusarja siitä, kuinka hiusväri vaikuttaa silmien ja ihon väriin sai suuren suosion. Katso kuvat vihreille, sinisille ja ruskeille silmille.

 

Jatkan mielelläni tulevaan vuoteen samantapaisten trendikatsausten parissa, niitä on valtavan mukava myös tehdä. Muitakin postaustoiveita saa esittää, sinne vaan kommenttiboksiin, kiitos! :)

-Meeri

Ladataan...

Pages