Ladataan...

Fiilistelin torstaina Suomessa vierailleen jenkkisuperstarbakampaaja Guy Tangin showta ja kädet syyhyten odotin ensimmäistä asiakasta, jonka päähän pääsisin uusia tekniikoita testaamaan. Jenni saapuikin sopivasti penkkiini heti perjantaina ja laitoin saman tein hihat heilumaan:

Tyvessä siis reilut 10 senttiä omaa vahvan 7-tummuista hiusta, jonka jälkeen vanhaa folioraitaa latvaan asti. Guy Tangin kehittelemän Balayage-tekniikan nimi oli Diamonds in the sky (perustuen hiusten timantinmuotoisiin osituksiin) ja tällaista sieltä tuli:

Päätin kerrankin olla välittämättä hämärtyneen illan aiheuttamasta keltainen keinovalo -ongelmasta, sillä olin lopputulokseen niin valtavan tyytyväinen! En juuri enempää osaisi balayage-tekniikalta tällä hetkellä toivoa :)

Onnistuin nappaamaan muutaman hyvän otoksen, kun Guy opetti tätä balayage-tekniikkaa ja palaankin huomenna asiaan mahdollisimman teknisen postauksen kera! Kuullaan!

Meeri

Ladataan...

Ikuisuusongelma pitkien hiusten kanssa liittyy arkiaamuihin: miten laittaa hiukset kiinni nopeasti, mutta ehkä jotenkin muulla tavalla kuin sillä samalla ponnarilla, jolla on menty viimeiset 10 vuotta? Ratkaisu on söpö solmuponnari, jonka saa näprättyä lähes yhtä nopeasti kuin tavallisenkin ponnarin, mutta jossa on heti joku juju.

Katso 2 helppoa askelta solmuponnarin tekoon Kauneus & Terveys -sivujen puolelta, klik!

Lähteekö testiin??

Meeri

Ladataan...

Hiusmaailmassa on ehkä pari kunnon staraa ja yksi heistä on Hollywoodissa asusteleva Guy Tang. Mielettömistä vaalennuksistaan ja upeista karkkiväreistään tunnettu miekkonen kävi vetämässä eilen Kulttuuritalolla KC Professionalin järjestämän Olaplex-shown ja täytyy sanoa, että olen valtavan inspiroitunut! Mukana Guylla oli neonväri-taikuri Rebecca Taylor sekä tatuointi/kemiannörtti -yhdistelmällään valloittanut Jordan Alexander. Seuraavassa parhaat palat illan säpinästä:

Sähköjäniksen lailla poukkoileva Guy viihdytti ja opetti kaksi tuntia uusia vaalennustekniikoita ja odotin koko yön aamun ensimmäistä asiakasta, joka ei tiennyt mihin inspispenkkiin joutuikaan! Aaivan sama haluaako tummaa tahi punaista, täältä pesee nyt vaalennusta! :D :D Karkkivärejäkin oli kiva katsella, kun ne tehdään uskomattomalla ammattitaidolla. Ehkä itsellä ei silti tällä hetkellä riitä kantti niiden kanssa läträilyyn - suutari pysyköön lestissään.

Että kiitos vain illasta, Guy, sait juuri uuden innokkaan seuraajan!

Meeri

Pages