Ladataan...

Ostit ihanalta tuoksuvan ja kalliin luonnonkosmetiikan shampoon, mutta kotona et tunnu saavan sillä hiuksia puhtaaksi? Mikäli olet juuri siirtynyt synteettisistä hiustuotteista luonnonkosmetiikkaan, kyse saattaa olla hiuksiin kertyneistä muotoilutuote- ja silikonijäämistä - ei siis ole välttämättä siitä, että uusi shampoosi olisi surkea.

Yleensä vaihtaminen synteettisestä shampoosta luonnonkosmetiikkaan onnistuu kivuttomasti jo ensimmäisestä pesusta, mutta on hiuksia, jotka vaativat pienen, mutta ärsyttävän detox-jakson. Vaikka et olisi käyttänyt koskaan mitään muotoilutuotteita, se normaali silikonihoitsikkakin on saattanut kertyä hiuksiisi. Toisissa tuotteissa on niin vahvoja ainesosia ja toiset hiukset taas imaisevat ne itseensä tehokkaasti.

Detox-vaihe saattaa kestää kuukaudenkin, mutta suosittelen menemään sen läpi vaikka hampaat irvessä. Shampoolla voi tehdä vaikka tuplapesun, joka tekee puhtaampaa jälkeä ja tehostaa silikonijäämien kuoriutumista hiuksesta. Vaiva on todella sen arvoista, sillä lopussa odottaa ihanan puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset ilman haitallisia kemikaaleja!

Jos käyt läpi detox-vaihetta, unohda ainakin hetkeksi vahvat synteettiset muotoilutökötit, sillä taistelusta saattaa yhtäaikaa käytettynä tulla ikuinen. Itse käytän satunnaisesti myös ihan normaalituotteita eivätkä ne aiheuta mitään ongelmia pesuvaiheessa. Ja kyllähän se jumalattoman likainen ja kuivashampoolla kuorrutettu tukka täytyy melkein pestä kahteen kertaan ihan tavallistakin shampoota käytettäessä, mikäli sen puhtaaksi haluaa saada.

Pestessä kannattaa myös muistaa, että moni luonnonkosmetiikan shampoo tarvitsee roimasti vettä. Sitä voi vaikka lisätä pikkuisen kesken pesun, jos tuntuu, että shampoo ei leviä kunnolla.

Jos taas olet käyttänyt jo pitkään luonnonkosmetiikkaa ja uusi shampoosi ei tunnu toimivan alkuunkaan, kyseessä saattaa olla shampoo, joka ei vain ole paras valinta sinun hiuksillesi. Ihan niin kuin normikosmetiikassakin saattaa käydä. Ja kummastakin kategoriasta löytyy myös oikeasti tuotteita, jotka on vain tehty liian halvalla, joten kyllä sitä suttakin saa kaupasta :D

Tsemppiä näihin projekteihin toivottelee kuvissa esiintyvään Less is More -sarjaan syvästi rakastunut
Meeri

Ladataan...

Granny-trendi eli hopeanharmaaksi värjätyt hiukset olivat omaan makuun hieman turhan vanhentava trendi, joten olen aika iloinen siitä, että se alkaa vihdoin väistyä kirkkaampien vaaleiden tieltä. Viileä vaaleahan voi olla muutoinkin kuin harmaalla tai violetilla tavalla, kuten esimerkiksi Nannen hiusmuutos näyttää. Koko juttu ja lisää kuvia kauneusjaterveys.fi -sivuston puolella, täällä.

K&T -puolelta löytyy myös tärkeä vinkki oikean hopeashampoon valintaan, se ei nimittäin ole ihan itsestään selvyys!

-Meeri

 

Ladataan...

HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos hakemuksista, valitsemme mallit vielä tänään ja ilmoitamme asiasta sähköpostitse!

Nyt olisi haussa 7 henkilöä mallipäiksi Folkkilaisten omaan koulutukseen, jossa leikataan pitkää tukkaa hyvin luonnolliseen ja kauniisti laskeutuvaan malliin sekä kirkastetaan väriä kiiltokäsittelyllä.

Tällä kertaa haetaan malleja, joilla on:

  • Pitkä (solisluilta lapaluille saakka) ja normaalipaksuinen tai aavistuksen normaalia paksumpi tukka. Latvan olisi hyvä olla suht vahva ihan loppuun saakka, aivan megatukat ovat tällä kertaa hiukan liikaa.
  • Toiveissa leikata pituudesta 5-20 senttiä ja saada malli kauniisti laskeutumaan. Malli tulee olemaan välimaastossa pitkä polkka - normipitkä.
  • Haaveissa saa olla myös otsatukka
  • Reipas fiilis esitellä tukkaa myös kameralle päivän mittaan :)
  • Vapaata perjantaina 4.11. klo 10-13 ja mahdollisuus saapua tuolloin Kampin keskukseen, Wellan Studiolle.

Kiitokseksi päivästä mallit saavat:

  • Uuden ihanan leikkauksen!
  • Omaan hiustenväriin sopivan kiiltokäsittelyn (kestoväripohjainen sävytys, jolla voi taittaa pois epätoivottuja sävyjä sekä syventää, raikastaa tai kiillottaa omaa väriä).

Voit hakea mukaan lähettämällä kuvat hiuksistasi sähköpostiosoitteeseen info@folkhelsinki.com. Laitathan viestiin myös puhelinnumerosi. Haku on auki niin kauan, kunnes sopivat mallit ovat löytyneet.

Posteja innokkaasti odotellen,
Meeri

HAKU ON PÄÄTTYNYT! Kiitos hakemuksista, valitsemme mallit vielä tänään ja ilmoitamme asiasta sähköpostitse!

Pages