Ladataan...

Oi vihdoin, vihdoin Leonardo DiCaprio meni ja nappasi parhaan miesnäyttelijän pystin! Ehdin jo manata, että jos Revenantin roolisuorituksesta ei tule lead rolen pystiä, niin mistä sitten?

Kiitospuhevideoiden jälkeen selailin läpi punaisen maton kaunottaret ja kokonaisuutena pitää sanoa, että hiusten juhlamuoti on tällä hetkellä pehmeää, naisellista ja todella vaaleaa! Ei yllätyksiä, ei kovia kulmia, jollakin tapaa ihanan perinteistä. Jopa kulmakarvatkin ovat luonnollistuneet! Tässäpä kolme vallalla ollutta trendiä:

SUPER SOFT

Lady Gagan suuret retrokiharat istuvat kanervansävyiseen meikkiin ja yksinkertaiseen mekkoon täydellisesti. Ja onko alaoikean Naomi Watts ainoa Hollywood-näyttelijä, jolla on ryppyjä??

LUONNONLAPSET

Tämä trendi on ollut punaisella matolla jo vuosikausia, mutta omat suosikkinäyttelijät ja kauneusihanteet tahtovat aina vain löytyä tältä listalta. Ehkäpä huomionarvoisinta onkin honey blonde -sävyn suosio sekä Jennifer Lawrencen (ylävas.) kaulakoru, joka yllättää perinteisyydellään.

SOLMUT JA SYKERÖT

Jos ponnareita ei lasketa mukaan, yhden käden sormilla laskettava määrä näyttelijättäriä edusti tämän vuoden gaalassa jonkinlaisella kampauksella. Rooney Maran (ylävas.) pylpyräsetti ja Daisy Ridleyn (alaoik.) solmuke edustivat sporttisempaa fiilistä, muutoin pysyttiin siistillä keskipääjakaus-puoliksi kiinni -linjalla. Alicia Vikanderin (alavas.) ruskea nude-meikki on todella kaunis.

Lähtikö pystit oikeisiin osotteisiin? Entä jäikö joku kaunotar tai komistus mieleen punaiselta matolta?

-Meeri

Kuvat:
Super Soft: Popsugar.com x3 / Glamour.com
Luonnonlapset: Glamour.com / Popsugar.com x3
Solmut ja sykeröt: Glamour.com / Popsugar.com x3

Ladataan...

Kirjoitin eilen postauksen Folkin porukan omasta hiusvärikoulutuksesta Wellalla. Paikalla oli myös viisi symppistä mallia, ja ihmisiä varmasti kiinnostaa, että minkälaisia muutoksia siellä saatiin aikaiseksi. Olkaatte siis hyvät:

Sofin malli Miisa kuvaili omaa lähtötilannettaan sanoilla "kaikki maan ja auringon värit". Ihan osuvasti sanottu, joten Sofi lähti hakemaan sävyyn tasaisempaa ilmettä kevyellä pinkin hipaisulla. Hiusmalli myös tasattiin kevyeksi polkaksi ja tästä lähtien paukut laitetaan hiuksen kunnon (ja pinkin sävyn) ylläpitämiseen. Miisan uskomattoman hehkuva iho ja kadehdittavat kulmakarvat pääsevät kunnolla esiin tasaisemman hiusvärin rinnalla!

Anjan malli Sofia oli jo löytänyt mieleistään tummuutta hiuksiinsa, mutta pituuteen kaivattiin roimasti lisää eloa ja hehkua. Magma-väreillä tehdyt balayage-raidat toivat esiin viimeistellympää ilmettä ja kun Anja vielä saksi latvan ojoon, paketti oli valmis. Poltettu okra ja auringon hehku saavat kyllä aikaiseksi todella kuuman pakkauksen!

Oma mallini Riina henki vahvaa 70-lukua, jonka halusin kaivaa esiin mahdollisimman pehmeällä värillä ja leikkauksella sekä kunnon kerrostuksilla. Neljästä eri väriseoksesta koostuva mansikkablondi (tumma tyvi, keskitumma alaosa, vaaleat pääliositukset) tuo ihanasti esiin Riinan hehkuvan ihon ja vihertävät silmät. Hihkuttiin Riinan kanssa onnesta kun kappa vetäistiin lopuksi sivuun, kokonaisuus meni niin nappiin!

Veera lähti hakemaan Marjon ilmeeseen pirteyttä skarpilla polkalla ja vahvalla otsatukalla. Raikkautta haettiin myös tuomalla reippaasti vaaleutta kasvojen ympärille ja latvoihin sekä tuomalla syvyyttä tyveen. Otsahiukset suorastaan alleviivaavat Marjon kauniit mantelisilmät ja neutraalimpi sävy tasoittaa heleää ihoa. Koko nainen näyttää niin hyvältä ja freshiltä!

Vieraileva artistimme David (Helsinki Hairdressers) tarttui kiinni mallinsa Mariannen haasteeseen saada hiuksista selkeämmän ja tasaisemman väriset. Lähtötilanne sisälsi kaikenlaista ainakin 6 tummuusasteen eroilla, vaaleimmista raidoista alaosan todella tummiin palkkijäämiin ja omaan tyviväriin. Pituuden blondaus ja tasainen, lämpimän hiekkainen väri tuo esiin Mariannen silmien käsittämättömän upean hasselpähkinän sävyn, jota ei ennen-kuvista edes heti hoksannut!

Sekä tekijät että mallit olivat tosi tyytyväisiä muutoksiin. Eikö näytäkin hyvältä?! Ja jotenkin näissä korostuu se, miten juuri itselle sopiva leikkaus ja väri saavat silmät ja ihon hehkumaan. Sitä ei aina itse osaa peilistä katsoa ja arvioida, ja siinä kohdassa hyvä kampaaja voi kyllä tehdä taikoja, jotka ulottuvat hiuksia pidemmälle.

Tervetuloa vaan siis jälleen kerran inspiroituneiden Folkin mimmien penkkeihin!

Meeri

Ladataan...

Leiriydyttiin Folkin mimmien kanssa kuluneella viikolla päiväksi Wellan studioille kouluttautumaan - ihan vain huvin ja harrastuksen vuoksi. Olen aina ollut niitä ihmisiä, joiden mielestä koulutuspäivät ovat ihan parasta työssä kuin työssä (ehkäpä siitä syystä opinnot kolmelta eri alalta ja kaikki kivat kurssit päälle :D), ja kun Wellan kanssa tällainen mahdollisuus tarjoutui, niin Folkin porukka oli viivana paikalla. Tiukkana kouluttajanamme toimi valtavan taitava visionääri Pepe Hell, joka sukunimestään huolimatta ei pistänyt helvetin liekkejä palamaan vaan korkeintaan hioi vähän ärhäkämpiä kulmia työskentelytapoihimme.

Tässäpä fiilistelyä päivältä, huomenna luvassa meidän tekeleistä huikeat ennen/jälkeen -kuvat!

Kiitos Pepe, opittiin taas todella paljon uutta. Kiitos myös Helsinki Hairdressersien Davidille (joka tuolla keskikuvassa föönailee oransseja hiuksia), joka riensi hätiin, kun yksi kampaajistamme joutui jättämään koulutuksen tällä kertaa sairastapauksen vuoksi väliin. Ennen kaikkea kiitos malleillemme innokkuudesta, ennakkoluulottomuudesta ja joustavuudesta! Huomenna te pääsette parrasvaloihin, just wait for it!

Aurinkoa lauantaihin toivottelee,
Meeri

Pages