Ladataan...

Aurorankadun Folkin valtasi tänään tunniksi melkoinen hulina! Arman Alizad kuvausryhmineen saapui paikalle uuden Arman LIVE -sarjan tiimoilta, jossa herra testaa päiväänsä erilaisissa rooleissa. Yhdessä jaksossa on luvassa Armanin päivä morsiamena ja morsiusmeikki tultiin tietysti tekemään Folkiin Veeran penkkiin!

Mukana päivässä oli maailman huikein tapahtuma-/hääsuunnittelutoimisto Hey Look, jonka lahjakkuutta en voi olla hämmästelemättä. Tuon ylläolevan kimpunkin voisin ottaa omiin häihini ihan milloin tahansa.

Mutta olipa vaan jännää! Kiitos Arman ja kaikki tämän mahdollistaneet tästä päivästä :)

Arman LIVE alkaa Nelosella 27.9. Let's stay tuned!

-Meeri

Ladataan...

Tapahtuu henkilöillä, joilla ei entuudestaan ole välttämättä kovin pitkää tukkaa, mutta hääkampausta varten sellaisen on halunnut kasvattaa. Hääpäivään mennessä latvat ovat liuskaiset ja haaroittuneet, kun on voitu leikata vain kerran tai pari viimeisen vuoden aikana. Pitkää tukkaa ei ehkä muutenkaan oikein ole osannut pitää, joten se on ollut lähes aina ponnarilla, joka on hiertänyt lenkin kohdalle hyvän kerroksen katkennutta hiusta. Nämä pikkuseikat eivät nyt sinällään haittaa, koska latvat menevät kuitenkin piiloon kampauksen sisälle. Ja onhan kampaajan oikeasti kivempi tehdä kampaus hieman pidempään tukkaan, johon visioita pystyy paremmin toteuttamaan. Näin ollen myös minä kannatan myös pientä kasvatusprojektia ennen häitä.

Hääpäivän (tai joillakin onnekkailla häämatkan) jälkeen on kuitenkin samantien varattuna leikkausaika, jolle tullaan juosten: äkkiä se latva pois ja kunnon polkka kehiin! Niskaa ahdistavasta turjakkeesta halutaan eroon heti, kun vain on mahdollista. Tässä siis selitys ilmiölle nimeltä vaimotukka.

Tässäpä siis tuleville vaimoille neljä ihanaa blondia polkkatukkaa, jotka inspiroivat juuri nyt:

Lea Seydoux näyttää supersuloiselta tasamittaisessa polkassaan ja punaisissa huulissaan. (Photo: Harpersbazaar.com)

Pretty Little Liars -tähti Lucy Halen polkassa on ihan täydellinen balayage-raidoitus. (Photo: Lucy Hale Instagram)

Kristen Stewartista on tullut kunnon räväyttäjä, jotenkin nätisti punk. (Photo: Marieclaire.com)

Kardashianien hiuksissa ei pysy perässä, mutta tämä long bob näyttää Khloella todella raikkaalta! (Photo: Harpersbazaar.com)

Kuulostaako ilmiö tutulta? Onko tullut itse tehtyä sama homma?

-Meeri

Pages