Ladataan...

Tiedoksi, jos joltain on jäänyt vielä huomaamatta, että hiusdonitsit ovat jälleen täällä! JES! Puoliponnari, pään päällä keikkuva nuttura, tavallinen poninhäntä, vapaavalintainen kiepautusnuttura... kaikki hoituu!

Hamstrasin omat varastoni täyteen Glitteristä, josta löytyi vaikka mitä ihania samettisia ja silkkisiä donitseja.

Suoraan sanottuna, näiden ostamisen jälkeen en ole juuri muita hiuslenkkejä enää käyttänytkään. Puhelinlankaponnaritkin ovat aivan historiaa, sillä mikään ei ole hiuksille niin hellä ja pehmoinen, kuin samettidonitsi. Ponnarit myös pysyvät täydellisesti paikallaan koko päivän, kun kangas pysyy kitkassa hiuksia vasten.

Tässä kävi nyt vähän sama juttu kuin tangle teezerille kävi kun se kohtasi aitoharjas/nylonpiikkiharjan... (lue postaus aiheesta täältä).

Joko sinä olet lähtenyt donitsikaupoille? Vai hurahtiko kenties ompelukone käyntiin 20 vuoden jälkeen??

Meeri

Ladataan...
Iho

Ladataan...

Paras kosmetologikäynti on sellainen, jossa kaikki tuntuu ihanalta ja koko ihminen rentoutuu, mutta silti jo heti seuraavana päivänä huomaa, että ihossa on todella tapahtunut muutosta. Ennen kuin Folkissa oli oma kosmari ja nyt taas, kun ei ole enää ollut, olen käynyt Hillassa. Ja voi pojat, että sieltä saa täydellisiä kasvohoitoja!

Hilla on juuri muuttanut Hietalahdenkadulle upeisiin, isoihin neliöihin. Tiloissa toimii kolme kosmetologia, jotka tekevät hoitoja Suomalaisella luonnonkosmetiikalla, Ekopharmalla ja BTB13-sarjalla.

Valitsen itse aina Täydellisen kasvohoidon, johon kuuluu omalla kohdallani ihonpuhdistus, kuorinta, ultraääniputsaus ja mekaaninen puhdistus, naamio ja jumalaisen pitkä kasvohieronta. Pintakuiva ihoni on heti hoitojen jälkeen ihan älyttömän hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea puhdas. Meikki levittyy loistavasti eikä ihoa kiristele ollenkaan. Viime hoidosta on nyt kohta kuukausi ja iho on edelleen todella heleässä kuosissa. Siis alleviivaan vielä, merkittävästi paremmassa kunnossa kuin ennen hoitoa.

Olen käyttänyt tässä välissä Dr.Hauschkaa ja Absolutionia, jotka ovat kyllä edelleen todella hyviä. Ihoni kaipaa kuitenkin aika roimasti vaihtelua vuodenaikojen mukaan, joten Ekopharman päivitetty valikoima toimii juuri nyt aivan täydellisesti. Eikä päivääkään ilman tuota BTB13 Medical -seerumia. Ei enää koskaan päivääkään. Ihan totta, olin puoli vuotta nyt taas käyttämättä ja sinä aikana kasvoille, varsinkin poskille ilmestyi ihana, tasainen röpelö. Seerumi takaisin vakiokalustoon ja jumankekka, ei enää finnin finniä poskissa! Hehkutin seerumia jo täällä Empties-postauksessa.

Hillan omistaja Minna lupasi koko joulukuun ajan tämän blogin lukijoille 60 minuutin kasvohoidon 69 eurolla (norm. 79 euroa) ja tuotteista huikeat -15 %! Muistatte vain mainita kassalla, että luette tätä blogia, niin ale on sillä selvä! Hoitoja voi varata nettiajanvarauksella täältä.

Ja haluan vielä selventää, että tämä ei ole ollenkaan maksettu mainos eikä paikan omistaja Minna edes pyytänyt minua kirjoittamaan mitään blogiin. Minusta on vain ihana kertoa koko maailmalle, kun jossain tehdään todella hyvää työtä!

Kaunista talven odottelua toivottelee,

Meeri

Ladataan...

Ladataan...

Aikoinaan eli vuonna nakki ja kivi, kun valmistuin yliopistosta, pidin tietotekniikan opiskelijoille käytettävyyskoulutuksia muutaman vuoden ajan. Tykkään höpöttää asioista, joista tiedän jotain (kukapa ei?!), ja olenkin jäänyt kaipailemaan kouluttamisaspektia nykyisessä työssäni.

Noh, sitä saa mitä tilaa! Pyysivät nimittäin Wellalta, että kävisin puhumassa heidän Master Color Expert -kurssilaisilleen inspiroitumisesta, sen tuomisesta liiketoimintaan ja muutenkin vähän avaamassa Folkin tarinaa. Ja minähän siihen, että mielelläni!

Suu vaahdossa kerroin hyvän tovin Folkin kasvutarinasta :D Pohdin meidän menestyksen kulmakiviä. Kerroin, mikä minua inspiroi ja kuinka sen voi tuoda esille liikkeessä.

Oli ihan järjetön kunnia päästä puhumaan tälle kurssille, joka on tullut Wellalle ihan uutuutena ja vain todella koville tyypeille! Kurssi kestää vuoden, sisältäen neljä lähiopetusjaksoa ja siellä käydään läpi koko kampaamotoiminnan kaari valo-opista ja kemiasta oman kampaamotoiminnan kehittämiseen ja oman itsensä löytämiseen. Todellisia mastereita.

Aamupäivä kurssilaisten kanssa meni siivillä ja jälkeenpäin oli aivan mahtava fiilis! Tyypitkin vaikuttivat innostuneilta ja toivon mukaan takataskuun jäi muutamia ideoita oman uran tai liikkeen toiminnan liekittämiseksi.

Kiitos, Wella, että sain tulla höpöttelemään! Tuun mieluusti toistekin ;)

-Meeri

Pages