Ladataan...

Jes vihdoin pystytään vastaamaan kovaan kysyntään! Ihana, sympaattinen Anne-Maria aloittaa Eerikinkadun liikkeessä ensi maanantaina ja hän aikoo tehdä hullun lailla töitä koko kesän!

Ansku tulee Oulusta, on koiraihmisiä ja hirveän kiva. Hän tekee eniten luonnollisia raidoituksia, balayagea ja pitkää tukkaa sekä kampauksia ja meikkejä. Kuulostaa ihan Folkilta, eikös vain? :)

Palailen asiaan pidempien esittelyiden kera, kunhan tässä ehditään tutustumaan. Siihen saakka voi käydä ihailemassa vaikka Anskun Instagram-tiliä, täällä.

Niiin innoissaan,
Meeri

Ladataan...

Olemme kaikki kokeneet tämän: illalla tuli joko itkettyä, syötyä liikaa sipsiä, valvottua tai näitä kaikkia. Aamulla peilistä tuijottaa ihan jäätävän näköinen, umpeen turvonnut, violetinpunainen sammakkonaama. Just kiva.

Onneksi löytyy useampikin kikka, jolla tämä hirvitys selätetään ja töihin pääsee lähtemään ihan ihmisen näköinen tyyppi.

1. PEITEVOIDE OIKEAAN PAIKKAAN

Levitä valoa heijastava peitevoide alaluomen silmäpussin alle, silmän tummimpaan kohtaan. Älä missään nimessä levitä vaaleaa peitevoidetta turvonneen suikaleen päälle korostamaan sitä, pelkkä meikkivoide riittää tasoittamaan sävyä.

2. UNOHDA HELMIÄISET JA VAALEAT LUOMIVÄRIT

Helmiäiset ja vaaleat sävyt suurentavat, nyt luomipusseja halutaan pienentää. Levitä koko yläluomelle vaaleanruskeaa, mattaista luomiväriä ja häivytä samaa sävyä myös reilusti alaluomen päälle. Jos turvonneet silmäpussisi taittavat hieman violettiin, valitse kultaiseen taittava ruskea. Yläluomen vakoon voi tehdä kevyen varjostuksen vielä vähän tummemmalla sävyllä.

Voit toki häivyttää hyvin pienen alueen aivan silmän sisänurkasta vaalealla sävyllä, jolloin kirkkaus kiinnittää huomion eri kohtaan ja syvälle jäänyt sisänurkka tulee esiin.

3. VÄRITÄ PUNAINEN POIS

Hanki hyvä vaalean luunvärinen meikkikynä, jolla värität ripsien ja silmän välisen pienen punertavan kaistaleen. Ai että, miten katse kirkastuu! Oma ehdoton suosikkini on Benecosin vaalea rajauskynä, joka on todella hyvän värinen, pysyy uskomattoman hyvin, maksaa vain vähän ja on luonnonkosmetiikkaa.

4. MALTTIA RAJAUKSIIN

Turvonneet luomet suttaantuvat todella helposti rajauksista, joten malttia niiden kanssa. Varsinkin päivän mittaan, kun turvotus laskee, sotkuiset jättirajaukset tulevat esiin. Emme kuitenkaan halua näyttää sekä itkeneeltä että turpiin saaneelta :D

5. PANOSTA KULMAKARVOIHIN

Tee hyvät ja tummat kulmakarvat, jotka rajaavat silmää ja tekevät katseesta särmemmän.

6. PUNAA HUULET

Kaikki huomio kiinnittyy lopulta punaisiin huuliin!

7. TEE FACELIFT PONNARILLA

Viemällä hiukset ylös kiinni, kasvoilta häipyy saman tien kiloittain nestettä, pöhötystä ja väsymystä. Kurkkaa inspiraatiota täältä ja kokeile vaikka heti!

-Meeri

Kuvassa Ida Jokikunnas tekee tälle nassulle mielettömän upeaa meikkiä, joka päätyi näihin Garnierin kuvauksiin.

Ladataan...

Ladataan...

Putkistoista hanaveteen liukenevat metallit ovat todellinen riesa. Ne aiheuttavat paitsi iho-ongelmia ja kylppärin lattian likaantumista, myös todellista turhautumista hiusten kanssa. Takkuiset, hamppuiset hiukset, joissa ei tunnu pysyvän mikään väri? Vaaleimmat osiot näyttävät jopa vihertävänkeltaisilta?

Mistä tiedän onko taloutemme vedessä metalleja, mitä ne ovat ja mitä ne aiheuttavat? Lue kattava postaus aiheesta täältä.

Ongelmaan on kehitetty nerokas ratkaisu, suihkusuodatin. Hankin sellaisen ensimmäisen mallin jo kaksi vuotta sitten ja se toimikin edellisessä asunnossamme aivan mainiosti. Lue ko. suodattimesta täältä.

Muutettiin kuitenkin vajaa vuosi sitten uuteen asuntoon ja ongelma räjähti käsiin. Uuden asuntomme vesi on aivan hc-versiota metallivedestä - tuon ensimmäisen suihkusuodattimenkin kanssa lattiat värjäytyivät parissa viikossa. Tämän vuoden alusta suodatintoimittajamme valikoimiin tuli uusi, turbotehokas suihkusuodatin ja sain sen heti testiin maahantuojalta. Jos siis teidän taloudessanne kärsitään pahanlaatuisesta ongelmasta, tämä on vastaus ongelmiinne.

Uudessa Aqva suihkusuodattimessa on kaikkiaan neljä eri kerrosta aineita, jotka taistelevat epäpuhdasta vettä vastaan.

 • kalsiumsulfaatti, joka estää raskasmetalleja vaikuttamasta hiuksiin ja ihoon
 • KDF55, voimakkaasti puhdistava kupari-sinkki -menetelmä, joka poistaa klooria, lyijä, elohopeaa ja rautaa
 • aktiivihiili, poistaa tehokkaasti klooria ja auttaa KDF55:sta toimimaan
 • C-vitamiini, joka vahvistaa ja suojaa ihoa ulkoisia rasituksia vastaan

Suodatin on melkoinen möhkäle, jotta sen teho on saatu maksimoitua. Kaikki aktiiviset aineet ja maksimiteho varmistavat, että suodatin:

 • Neutraloi kloorin pois
 • Poistaa raskasmetalleja
 • Poistaa hajuja ja makuja
 • Poistaa lääke- ja hormonijäämiä
 • Poistaa rautaa ja mangaania
 • Nostaa veden alkaliteettia ja pH arvoa
 • Poistaa kuparia

Eron tuohon ensimmäiseen, kevyempään suodattimeen huomaa aika pian, sillä tehokkuus on todella eri luokkaa. Hiukset eivät enää tummu kahvipissan värisiksi, vaan vaaleat hiukset pysyvät paljon kirkkaampina! Suodatin on ollut meillä nyt kolme kuukautta ja suihkun lattia on tarvinnut hinkata puhtaaksi sinä aikana vain kerran. Kaikki kuona ei siis suodatu pois, mutta jo huomattava osa siitä. Ollaan siis saatu jo hiukan huokaista helpotuksesta!

Tarkempia tietoja voi lukea suoraan Aqvan nettisivuilta, täältä. Suodattimen hinta on 69 euroa ja sen filtteri tarvitsee vaihtaa yhden hengen taloudessa vuoden välein. Suodattimia saa meiltä Folkista samaan hintaan, tai jos haluat tilata nettikaupasta, niin laita lisätietokenttään "MEERI", jolloin saat 5% tilauksen hinnasta pois (ns. kattaa postikulut).

Ja taas puhtaampaan päivään rientää,
Meeri

Juttu sisältää affiliate-linkkejä.

Pages