Ladataan...

Tulen vuosi vuodelta vainoharhaisemmaksi auringonoton ja luomieni suhteen. Samaan aikaan koen suoranaisen auringonottamisen aina vain tuskaisemmaksi ja pitkästyttävämmäksi operaatioksi. Kaiken kukkuraksi topeista ja uikkareista tulevat rajat ja laikut ovat alkaneet ärsyttää. Kaikesta huolimatta en halua yhdistää sääret paljastavaa mekkoa kelmeänkalseisiin kanankoipiin. Lähdin siis hakemaan ratkaisua pullosta, kuinkas muutenkaan :D

Olen jo pitkään lukenut eri blogeista itseruskettavien kuninkaan, Vita Liberata -merkin ylistystä ja päätin ottaa hieman kirpaisevasta hinnasta huolimatta testiin sen parhaan, Phenomenal Moussen. Ja voi kyllä, taivaathan ne siitä aukenivat!

Jos käsityksesi itseruskettavista rajoittuu johonkin marketin asteittain päivettävään, jolla saat karmean hajun lisäksi mukavia oransseja läiskiä ja värjääntyneitä paidankauluksia, niin nyt voit kääntää elämääsi uuden sivun.

Vita Liberatan tuotteet on kaikin puolin niin pitkälle kehitetty, kuin lopputuloksen korkean vaatimustason suhteen on mahdollista tällä hetkellä vaatia: 

  • Suurin osa raaka-aineista on Ecocertin alaisia ja luonnonmukaisia (huom. tuote ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa).
  • Alkoholit, parabeenit ja hajusteet on jätetty pois.
  • Tuotteet ovat itsessään kosteuttavia erilaisten öljyjen ja esim. aloe veran ansiosta.
  • Perinteista itseruskettavahajua kapsuloiva yhdiste toimii, joten tuotteet eivät tuoksu oikeastaan millekään!
  • Karttaväri tekee levityksestä älyttömän helppoa. Aine on siis itsessään ruskeaa, jolloin kaikki mahdolliset rajat huomaa ennen kuin ne ehtivät syntyäkään.
  • Vaahto imeytyy välittömästi - tai oikeastaan siinä on juuri riittävästi sekunteja pehmitellä kaikki ranteet ja polvilumpiot tasaisen värisiksi (levitys tehdään erikseen myytävällä hanskalla). Vaatteet voi oikeasti pukea ihan heti!
  • Koko homma sujuu ihan yhtä nopeasti kuin tavallisen rasvan huolellinen levittäminen
  • Rusketus kestää purkin mukaan 2-3 viikkoa, mutta oman kokemukseni mukaan kuukausikin saattaa mennä ihan helposti, sillä rusketus häviää iholta todella huomaamattomasti.

Upeinta näissä tuotteissa on se, että rusketuksen väri riippuu ihosi omasta pigmentistä ja pH:sta - kellertävämmin ruskettuvista tulee kellertävämpiä, punaisista punaisempia, ihan kuin luonnollisestikin olisit ruskettunut! Itse käytin tuosta vaahdosta medium-sävyä (saatavilla myös yksi tummempi sävy) ja lopputulos oli todella luonnollinen, pari päivää Suomen kesässä liikuskellut päivetys.

Vasemmalla normaali ihonsävy, oikealla ihonsävy pari päivää (+saunailta) Vita Liberatan levityksen jälkeen. Kuvaaminen oli ihan hemmetin vaikeaa, mutta ehkäpä tästä saa kuvan siitä, että mitään pelottavaa ei tapahdu medium-sävylläkään, vaikka kokonaisuudessaan kivan päivetyksen kyllä huomaavat muutkin.

Ennen vaahdon levittämistä iho on hyvä kuoria (en ole muuten vielä onnistunut saamaan minkäänlaisia tummempia läiskiä kyynärpäihin tai nilkkojen alueelle). Vaahto levitetään puhtaalle ja kuivalle, rasvaamattomalle iholle. Kaveri on hyvä pyytää apuun keskiselän kanssa.

Levityksen jälkeen kannattaa olla varovainen veden kanssa, sillä tässä kohtaa roiskeet on ne, joilla niitä läiskiä saa aikaiseksi. Rusketuksen sävy lähtee kehittymään karttavärin alla, joten ensimmäistä suihkua suositellaan vasta 12-24 tunnin jälkeen eikä tällöinkään kannata vielä pestä ihoa saippualla. Laitoin vaahdon illalla ja aamulla peilistä katseli melkoisen paahtunut iho. Kyseessä on kuitenkin siis se karttaväri (levitysväri), joka peseytyy pois ja alta paljastuu ihanan luonnollinen ja päivettyneen sävyinen iho!

Tein myös hc-testin menemällä pari päivää levittämisen jälkeen uimahalliin, jossa vielä saunoin ennen uintia. Yleensähän uikkari hiertää väritykseen viiruja, varsinkin, jos ihoa on ensin pehmitellyt saunassa. Rusketukseni ei kuitenkaan ottanut minkäänlaista damagea tämän testin aikana! 

Phenomenal mousse maksaa n. 45,90 ja levityshanska 5,90. Pullosta riittää 9-12 levityskertaan, joten innokkaammallekin ruskettelijalle puteli riittää koko kesäksi. Tuotetta myy Sokokset, Stockkat ja nyt myös meidän kampaamomme/kauneushoitolamme Folk Helsinki!

Paahteista päivää!

-Meeri

Ladataan...

Ladataan...

Muistatteko, kun kerroin, että miesten hiukset hiukkasen räjähtävät tänä keväänä? Samantyyppistä rentoa villiintymistä on havaittavissa naisten lyhyiden hiusten rintamalla:

Runsas mattainen textuuri, jolla suitaan hiuksista sen verran kiinni, kuin yltää. Loppu taltutetaan huivilla.

 

Ylikasvaneen oloiset, mutta kuitenkin harkitut mallit, joissa suurin massa on ylhäällä

 

Pääliosan rouheat laineet, jotka korostavat hiusten määrää ja kantajansa rentoutta

 

Pidempi niskatukka, joka suitaan eteenpäin ja pilkottaa korvien takaa

 

Skarpimpaa kaipaavalle suoralinjainen chop, joka muotoillaan kuivashampoon avulla tuuheaksi. Varo taaksepäin pitenevää mallia!

 

Pääliosan hiusten balayage, joka korostaa hiusten runsautta ja liikettä

Lähteekö kokeiluun? Itse oon niin innoissani tästä textuuri-trendistä!

Pidempien hiusten trendejä voi kurkkia värien suhteen täältä ja muun tyylittelyn ja laittamisen suhteen täältä.

-Meeri

Kuvat: Pinterest.com Samara Macy / Schwarzkopf / Lovethishair.co / Shorthairstyles.co / Pinterest Iden Convey / Therighthairstyles.com

Ladataan...

Folkin liikkeissä on olleet Naava-aktiiviviherseinät jo puolentoista vuoden ajan. Olemme olleet ihan valtavan tyytyväisiä (esittelyn ilmaa puhdistavasta seinästä voit lukea täältä ja kokemuksiamme täältä) ja yrityksen edustajat kävivätkin haastattelemassa mietteitämme pari viikkoa sitten. Haastattelu on julkaistu Naavan blogissa, käyhän lukaisemassa (täällä)!

-Meeri

Pages