Ladataan...

Jos ysäritrendi on kerran ollakseen, niin otetaan se sitten kunnolla haltuun! Moniväriset megavärjäykset alkavat nyt väistyä simppelin ja takuuvarman beigen tieltä.

Maantienväriset, entistä yksivärisemmät beiget voivat taittua tuhkan, puuterin tai kevyen kullan sävyihin. Pientä eloa tuodaan kevyillä vaaleilla osioilla, jotka näyttävät lähinnä siltä, että valo osuu hiuksiin juuri sopivasti.

Inspiroidutaan vaikkapa näistä hiuksista:

Niin kaunista ja varsinkin suomalaiseen perusväritykseen varsin osuvaa, vai mitä?!

-Meeri

Kaksi ensimmäistä tukkaa Amanda Majorin käsialaa, loput Instagramin herkkuja.

Ladataan...

Edit: Haku on päättynyt! Hakemuksia tuli valtavasti, kiitos kaikille! Ilmoitan valituille henk.koht. tämän päivän aikana.

---

Folkin poppoolla on ensi maanantaina 28.8. oma kasvivärikoulutus, jossa syvennymme entistä enemmän luonnollisten hiusvärien maailmaan.

Olemme tässä vuoden mittaan rakastuneet todenteolla kasviväreihin, joiden myötä hiukset saavat ympärilleen tervettä hehkua ja runsautta upeiden sävyjen lisäksi. Kasviväreillä on mahdollista saada aikaiseksi lämpimiä ja neutraaleja sävyjä vaaleasta punaisen kautta ruskeaan ja mustaan. Kasvivärillä ei voi vaalentaa hiusta ja oma hiusväri vaikuttaa lopputulokseen olennaisesti.

Täältä voi lukea Raijan ensikosketuksesta kasviväreihin ja täältä Cultivator's -testailustamme.

Hakusessa olisikin nyt 4 mallipäätä kasvivärjäykseen alan opettajan johdolla.

Aika ja paikka: Ma 28.8. klo 12 (1 malli)  ja 12:45 (3 mallia), Folk Helsinki, Aurorankatu 3. Hommaan on hyvä varata muutama tunti.

Hiusten lähtötilanteen olisi hyvä olla mahdollisimman luonnollinen, mielellään värjäämätön. Suuria muutoksia ei päivän aikana tulla tekemään ja kaikki toiveet kuunnellaan :)

Palkkioksi mallit saavat hiuksiinsa upean uuden ja kiiltävän sävyn ilmaiseksi! 

Hae mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@folkhelsinki.com. Laita mukaan kuva tämänhetkisistä hiuksistasi. Haku on auki niin kauan, kunnes sopivat mallit löytyvät!

Tervetuloa mukaan!

Meeri

Ladataan...

Pages