Ladataan...

Voiko tukka olla koskaan liian tuuhea?? Tässä täsmätärpit parhaimpiin lopputuloksiin:

SEBASTIAN ERUPTEK

Aivan räjäyttävä tapaus. Tekee suoraan silkkitukkaan todella hyvää rakennetta ja tuuheutta, mutta kuitenkin niin, että lopputulos on pehmeä. Toimii tikkusuorimpaankin piikkihiukseen, sellaiseen mihin mikään ei koskaan kykene tuomaan kuin vähän jotain tuoksua.

Tätä pyyhekuivan tukan tyveen herneen verran, föönaus, pelkkä sormilla pöyhäytys ja se on siinä. Nappivalinta myös kampausten alle, kun tukkaan haluaa kitkaa vaikka massiivisiten lettien pohjalle. Loistava myös lyhyelle tukalle ja vahan sijaan kuivaan tukkaan.

Eruptek ei sovellu sitten ollenkaan pumpulihiuksille tai hauraille hiuksille, sillä niissä se vetäisee vain latvat sellaiseen takkuun, ettei mene enää harja läpi.

LESS IS MORE ANGELROOT VOLUME SPRAY

Luonnonkosmetiikan vaihtoehto, kun halutaan runsasta fiilistä tukkaan. Tuntuu hiuksissa karhealta ja ilmavalta ja tuoksuu taivaallisen sitruskukkaiselta.

Suihke on lämpöaktivoituva eli toimii vain föönatessa. Sopii kaikenlaisille hiuksille, kunhan muistaa suihkia maltilla vain muutaman suihkauksen. Liikamäärät aiheuttavat turhaa tahmeutta, jota oikealla annostelulla ei tule ollenkaan.

JOICO HAIR SHAKE

Ihan maaginen suihkeesta puuteriksi -tyyppinen tuote, jota olemme käyttäneet kaikkien tummahiuksisten asiakkaiden kampauspohjan tuuheuttamiseen jo pitkään. Eli suihkaus kuivaan tukkaan, hetken odotus ja märkä suihke on muuttunut hiuspuuteriksi, joka tuo valtavasti rakennetta latvaan. Siitä voi sitten lähteä rutistelemaan rentoja ja tuuheita laineita tai rakentamaan kampausta loistavasti pitävälle pohjalle.

NIOXIN INSTANT FULLNESS

Nioxinin uusi kuivashampoo on ykköstykkini tällä hetkellä! Suihkuttelen sitä ihan jo puhtaiden hiusten pituuksiin ja lopputulos on heti ilmava ja käsiteltävä. Efekti on sellainen wa-wa-woom! Toimii jopa paremmin tähän tarkoitukseen kuin perinteisenä kuivashampoona, vaikka toki hoitaa senkin homman.

Tätä kannattaa käyttää pieninä ja nopeina suihkauksina pitkien vetojen sijaan. Säästyy valkoisilta jäljiltä ja jumiutuvilta pulloilta!

Löytyykö teiltä omia tuotesuosikkeja tuuheiden hiusten aikaansaamiseksi?

Meeri

Ladataan...

Lauttasaaren uudessa liikkeessä ollaan päästy vihdoin ja viimein aloittamaan remontti ja avajaispäivä siintää jopa jo ensi viikolla! Tällä hetkellä aika menee rautakaupoissa ja sisustusliikkeissä juoksemiseen, ikea-roinan kasaamiseen ja miljardien sähköpostien/aikataulujen/sopimusten/laskujen/ajanvarausten pyörittämiseen. Että blogi on nyt jäänyt hälinässä toiselle sijalle, mutta sillekin on onneksi kohta taas aikaa.

Lauttasaaren liikkeessä näytti tänään aamulla tältä:

Että ihan viittä vaille valmista ;D

Todellisuudessa tilanne on parempi kuin mitä kuvat näyttävät. Remontti on lopulta aika pintapuolinen ja siellä on tehokkaat urakoitsijat hommissa. Vaihdetaan alakerran lattia valkoiseen ja asennellaan vähän väriensekoituspistettä ja pesupaikkoja. Kyllä se siitä!

Larun liikkeeseen pystyy jo varaamaan muuten aikoja! Nettiajanvaraukseen vaan: www.folkhelsinki.com, tervetuloa!

Meeri

Ladataan...

Terveiset täältä. Alkusyksyyn on mahtunut myllerrystä ja nyt ollaan vihdoin päästy hetkeen, jossa taitekohta on saavutettu ja hommat alkaa asettua. Otin viikonlopun irti Helsingistä ja hengittelen keuhkot täyteen puhdasta ilmaa täällä peilityynen järven rannalla.

Oman elämän muutosten lisäksi myös Lauttasaaren liikkeen rakennusprojekti on pienen nikottelun jälkeen saanut vihreää valoa. Tilassa epäilty kreosootti-ongelma on ratkennut, tila on puhdas ja pintaremontti voi alkaa. Päästään sen kimppuun ensi viikon aikana ja lokakuussa siintää avajaiset.

En ollut edes tajunnut kuinka paljon asiaa olin stressannut, kunnes hyvät uutiset kuultuani tirautin itkut keskellä Larun ruokakauppojen vilkkainta ruuhka-aikaa. Nämä itkut päättyivät onneksi helpottuneeseen nauruun :)

Niin kuin eilen illalla saunan jälkeen ystävilleni totesin, kyllä elämä on meitä hellinyt. Kriisitkin vain opettavat ja saavat ihmisen taas piirun verran vahvemmaksi.

Helpottuneena, voimaantuneena ja kiitollisena,

Merkkari

Pages