Ladataan...

On ihan meikäläisen tyyliä, että kun on samaan aikaan käynnissä muutto, pintaremontti ja koiranpennun kasvatus, niin minä aloitan samaan syssyyn Folkin nettisivujen päivittämisen :D Mutta ai että niistä tuli hienot (ainakin omasta mielestäni):

Vaikka vanhatkin sivut olivat ihan kivat ja saivat kehuja, niin kaipasin sivuillemme lisää raikkautta ja selkeyttä.

Palvelujakin alkoi olla niin paljon, että niiden järkevä esilletuominen kävi hankalaksi. Nyt näkee yhdellä silmäyksellä, mitä Folkista saa!

Päivitystä on vielä luvassa ainakin portfolion ja tarinamme osalta, mutta ihan fiksulta nämä sivut jo näyttävät! Käytän nettisivujen tekoon wix.com -palvelua, joka on mielettömän helppo ja nopea!

Sivuihin pääsee tutustumaan kokonaisuudessaan osoitteessa www.folkhelsinki.com. Miltä näyttää teidän mielestä?

Meeri

Ladataan...

Kävipä niin, että eräs asiakkaani esitteli minulle kuvaa ystävänä microblading-kulmista, jotka olivat uskomattoman kauniit ja luonnolliset. Siltä istumalta vakoilin ko. kulmien tekijän insta-tilit ja haltioiduin. Tekijäksi paljastui Hanna Vähäpassi, johon otin samantien yhteyttä ja kyselin, josko häntä kiinnostaisi tulla Folkiin töihin.

Ja niin vain kävi, että kaikki palaset loksahtelivat kohdilleen, ja nyt Aurorankadun Folkin sivuhuoneesta löytyy Hannan työhuone!

Hanna on ehkä tunnetuin mielettömistä meikkauksistaan, joihin lukeutuu morsiusseurueiden lisäksi mainos-, tv- ja muotikuvaukset. Meikkausten ohessa syntyvät myös rennot kampaukset. Kurkkaa instasta @hannavahapassimakeup.

Microbladingiin hänellä on luontainen kyky, katsokaa vaikka @browsbyhvma.

Hannan palveluvalikoimissa on myös sokeroinnit, jotka sujuvat tältä neidolta luonnikkaasta ja vaivattomassa ilmapiirissä.

 

Olen aivan rakastunut Aurorankadun pikkuhuoneen uuteen lookkiin. Siellä näyttää ihanalta!

Varaa aika Hannalle vaikka heti: www.folkhelsinki.com. Henkilöesittelyä tulossa ensi viikolla :)

Meeri

Pages