Läsnäololla mässäilyä

32228670_806000729588674_4171918218136387584_n.jpg

Viimeiset pari päivää olen nukkunut kuninkaalliset noin 17 tuntia päivässä: pitkät yöunet ja siihen päälle vielä pehmeästi viettelevät päiväunet. Taustana tälle on ollut uudessa duunissa aloittaminen, yllättävän fyysinen työnkuva, tuhat ja yksi pinetä nippelitietoa joita koettaa muistaa, ja jännityksesta huonosti nukutut yöt, joten vapaapäivinä olen todella ottanut takaisin nukkumatta jääneitä tunteja.

Tänään heräsin päiväuniltani ja havahduin siihen, että nythän on kesä. Aloin pohtimaan että miten olen voinut olla huomaamatta, vaikka yleensä märehdin pienten ohimenevien hetkien yksityiskohdissa vähän liikaakin. Aina selitän siitä miten pyrin olemaan tietoisesti läsnä, mutta vikat pari päivää olen ollut lähinnä tajuton ja mikä-mikä-maassa. Tarkoituksenani on ollut myös vastata ihaniin kommentteihin joita blogiin on kertynyt, ja kirjoittaa ylös hyviä ideoita uusia postauksia varten, mutta uneliaisuuttani en saanut konetta auki ja ne vähän jäivät. 

Sitten on jotenkin kaunista havaita, että aurinko porottaa niskaan avoimesta ikkunasta, mäyräkoira ottaa verhon takana aurinkoa jukkapalmun kanssa, ilmassa tuoksuu ruoho, taustalla jytisee rakennustyömaan katupora, naapurin vauvan itku ja itse valittu seksikäs saksofoni Spotifysta. Jääkaapissa odottaa makea ja raikas hedelmäsalaatti jälkiruoaksi ja illalla on Euroviisujen viimeinen semifinaali ennen huomista finaalia. Jos voisin purkittaa tällaisia hetkiä, ja säilöä ne unelmieni maakellariin, mulla olisi siellä hyllytolkulla kauniita hetkiä purkeissa, hyytelössä ja hillottuna. 

Tämä postaus on sisällöltään aika paljon muista postauksistani poikkeava, sillä oikeastaan tällä kertaa tässä ei ole sen selkeämpää pointtia tai rakennetta. Paitsi että nauttikaa hetkestä. Ja olen ollut unelias. Ja vastaan kommentteihin kunhan kerkiän. Ja toivottavasti jo ensi viikolla saan aikaiseksi vähän asiapitoisempaa tarinaa. Ja että oikeastaan se parkuva beebis ja katupora sopii yllättävän kivasti kesäiseen äänimaisemaan. 

Ihanaa perjantai iltaa kaikille, nukkukaa sikeästi 🙂 

-Anna 

32191725_805996332922447_5620146633040723968_n.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *