Testissä luonnonkosmetiikkaa: Mádara Time Miracle - Age Defense päivävoide

Ihme ituhippi

Olen jo pienen ikuisuuden halunnut kokeilla Mádaran tuotteita, ja viimein kevään stressin aiheuttamana impulssiostoksena kotiini kantautui erään kotimatkan päätteeksi Madaran ikääntymisen näkyviä merkkejä hillitsevän sarjan päivävoide. Miksi ikääntymisen merkit? Elän uskossa, että koskaan ei voi olla liian aikaista ennaltaehkäistä, mutta se taas voi ennen pitkää olla jo turhan myöhäistä. Tuote vietteli minut ensisijaisesti ihanalla mustavalkoisella ja selkeällä pakkauksellaan, isoilla lupauksilla ja eh.. Kaubamajan Osturallin (vähän kuin Stockan hullut päivät) alennushinnalla. 

Mitä tuote lupaa? 

Voiteen sisältämän koivun mahlan tulisi nopeuttaa ihon solujenjakautumista 25% tavallisesta ja siten suojata solujen DNA:ta vapaiden radikaalien aiheuttamalta vahignolta ja peruuttaa sekä geneettistä ja ympäristötekijöistä johtuvaa vanhenemista. Tämän väittämän kohdalla olen kuitenkin ehkä sen verran skeptinen, että jos kaikki vanheneminen on käytännössä vapaiden radikaalien tekosia, emmekö eläisi ikuisesti kylpemällä koivun mahlassa? (Ja ei, en omaa molekyylibiologian tohtorin tutkintoa, kommenteissa todistakaa toki järkeilyni erheelliseksi, koska hyppäisin mielelläni koivuvetiseen ikuisen elämän lähteeseen)

91% in-vitro kokeen osallistujista raportois sileämpää ja hehkuvampaa ihoa. 

Neljässä viikossa: 

62% parantunut ihon kollageenisynteesi (dermatologiset testit 4 viikon käytön jälkeen 29-70 vuotiaille naisille) 

100% käyttäjistä vahvistettiin 4 viikon kuluttua nähtävästi vähentyneet pienet juonteet ja rypyt, sekä parantunut ihon elastisuus ja kiinteys spektrophotometrisessä intracutaneoosi analyysissa (käänsinköhän oikein?) 

Mites se testi sitten?

+ Tuoksu on on aika pistävän kirkkaan koivuisa, tulee mieleen lapsuus kun tuli revittyä koivusta lehtiä ja hierottua niitä rikki nuuhkimista varten. Tai vähän sellainen saunavihtaisa aromi myös. Sanoisin hiukan ehkä että kuka tykkää, kuka ei, mutta itse ainakin nautin suuresti. Elin lapsuuteni inhoten koivuja tylsinä, ja nyt kun niitä ei pahemmin ole ympärillä Tallinnassa niitä on ikävä. -Niin se elämä menee. 

+Tuote on mukavan paksun kermaisa ja etenkin talvikuivalle iholle ihan pelastus. Omalle rasvaiselle iholleni saattaisin myös kokeilla kesälllä yövoiteeksi, koska tuote on runsas, mutta ei mitenkään liian lähmäinen. Myöskin tuote imeytyy ihoon kivasti ja ainakin omasta mielestäni ja omaan silmääni lopputulos on raikas, kirkas ja kimmoisa.

-Tosin ehkä kirkkauden suhteen ihon pinnalle tuntuu jäävän geelimäisen näköinen kirkas kalvo, jota nopealla vilkaisulla saattaa erehtyä luulemaan hieksi tai rasvaiseksi ihoksi, mutta koska yleensä käytössäni päivävoide hukkuu meikin alle ja vapaapäivinä naaman ulkomuodolla ei ole juuri väliä, tämä ei ole erityisemmin haitannut olemistani.  

Olen ollut hiukan skeptinen Mádaran tuotteiden suhteen aiemmin, ehkä juurikin sen jäätävän hypetyksen määrän vuoksi, mutta ehkä tämän kokemuksen jälkeen voin nöyrtyä jonkun verran ja todeta, että tämähän oli oikeastaan aika 5/5 mitä tulee kokeilemiini luonnonkosmetiikkaa edustaviin kasvovoiteisiin, ja ehdottomasti olen tämän kokemuksen perusteella utelias myös kokeilemaan muitakin Madaran tuotteita. 

Onko sulla suositella jotakin ihan must -tuotetta Mádaralta? Kerro kommenteissa! :) 

-Anna 

 

Kommentit

Emilia2 (Ei varmistettu)

Mulla on madaran kuivaöljy soothing hydration oil ja oon kyllä tykännyt siitä, käytän sitä kosteusvoiteen alla iltaisin. Voi olla, että öljy jää kesän ajaksi tauolle, mut talvi-iho tykkää kyllä siitä :) en kuitenkaan jatkossa osta uutta purkkia, enkä oikein osaa selittää miksen, koska pidän tuotteesta kyllä. Ehkä taustalla on mun entinen pakkomielle, että kaikki kasvojen hoitotuotteet pitäisi olla samaa sarjaa keskenään :D

Ihmeituhippi
Ihme ituhippi

Jotenkin veikkaisin että uuden erilaisen purkin ostamisen kanssa sen täytyy olla täyttä rakkautta ensisilmäyksellä, että yhden tuotteen kanssa haluaa mennä naimisiin. Tai näin ainakin olen ollut kokevinani. Jos tuote oli ihan hyvä, mutta ei uskomaton, sitä haluaa vielä jatkaa sen oikean etsimistä. :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun kokemuksen mukaan Madara on just paras kohtuuhintainen luonnonkosmetiikkasarja! Itsellä on tasapainottava kasvovesi ja AHA-kuorinta kyseisestä sarjasta ja nuo päivä- ja yövoiteet houkuttelee seuraavaksi.

Sen verran pakko mainita, että anti age- tuotteet voivat myös aiheuttaa ihon kanssa probleemaa niiden ollessa "ylihoitavia" nuorelle ja ongelmalliselle iholle. Eli etenkin jos naama rupeaa kukkimaan tai rasvoittumaan ennätysvauhtia, suosittelen kokeilemaan sekaihon tuotteita anti age- juttujen sijaan. Parempi toki ajoissa taistella ryppyjä vastaan, mutta ihotyypille sopivin tuottein. Ja esimerkiksi hyaluronihapposeerumit ovat ihan loistavia ja sopivat keveytensä ansiosta myös vähän oikukkaalle iholle!

Ihmeituhippi
Ihme ituhippi

Hyaluronihappo seerumeista täytyy todeta että isellänikin on vain positiivista sanottavaa. Ja tuo AHA-kuorinta kuulostaa myös houkuttelevalta... 

Tosiaan olet ihan oikeassa ihotyypin ja tuote-valinnan suhteen. Olen useamman vuoden räpellellyt kiintoisalla kombolla jossa rasvon eri osioita kasvoista eri "voimakkuuksisilla" voiteilla juurikin aknetaipumukseni vuoksi. Poskipäiden ja leuan kärjen väliin tuotetta ei tosiaan omassa käytössäni päädy, johtuen juurikin siitä, että jossain vaiheessa innokkaana voide-seikkailijana havaitsin, että omalla ihotyypilläni idea runsaasta anti-aging tuotteesta poskillani ei ollut ihan parhaasta päästä. Mutta sitä tietenkin unohtaa mainita tällaisista yksityiskohdista kun usemman vuoden verran rutinoitunut omaan systeemiinsä jota on ajan kanssa alkanut ajattelemaan itsestäänselvyytenä :)  

Kommentoi