Testissä Vestige Verdant Rare Oil Blend

Ihme ituhippi

Noin puoli vuotta sitten intoonnuin hommaamaan Vestige Verdantin kasvoöljyn, ajatuksella, että kuivahkoon talvi-ihoon öljy voisi tuoda sopivan määrän kosteutta, etenkin kun edellinen päivävoide sattui olemaan finito. Vestige Verdantin öljy on tehty laadukkaista raaka-aineista; Neroli öljyä Italiasta, Patsuliöljyä Indonesiasta, Porkkanansiemenöljyä Nepalista, Tyrniöljyä Saksasta ja Arganöljyä Marokosta. Itseäni tietenkin tämän lisäksi houkutti vielä se, että kaikki öljy tulee luomutiloilta, joten tuote on jotakin mitä kutsuisin puhtaaksi. 

Öljy on todella kevyt, jopa hento, eikä se jätä rasvaista kalvoa kasvoille. Tämä on yhtäaikaa sekä plussa että miinus; talvi-ihon pelastajaksi öljystä ei ole, mutta toisaalta kesällä se sopii meikin alle todella hyvin. Talvella käytin öljyä hiukan enemmän seerumina paksumman voiteen alla, sillä siihen öljy tuntui sopivan näppärästi. Toinen mikä saa itseltäni myös hiukan kritiikkiä, on pullon kuula-mallinen levitin, josta öljyä tulee ulos aika nihkeästi, ja jos haluaa öljyä koko kasvoille järkevän kerroksen, siinä saa rullailla hiukan pidemmän hetken verran edes takaisin, enkä ole vielä löytänyt kommervenkkejä joilla öljyn saisi helpommin ulos pullosta, tai ainakin nopeammin. 

Tuote lupaa, että se tasoittaa ihon sävyä, tekee siitä kashmirin pehmeän ja antaa terveen hehkun. Tämän lisäksi tuote suojaa auringolta ja kylmyydeltä samalla kun antaa iholle kunnon boostin vitamiineja ja luomuravinteita. Valitettavasti itse en havainnut suurempaa pehmeytystä tai hehkua, koska tuote tosiaan oli sen verran keveä, ettei siitä ollut kosteuttajaksi jolla hehkua olisi ehkä saanut luotua. Tämän lisäksi mitä tulee auringolta suojaamiseen pidän tuota käytettyä ilmaisua aika riskialttiina, koska varjo, vaatetus ja aurinkosuoja suojaavat auringolta, ja jos tuotteessa ei ole suojakerroin merkintää, en menisi luottamaan sen haitallisia UV säteitä torjuviin ominaisuuksiin.

Tuotteessa olisi mielestäni kaikki ainekset olla jotakin todella loistavaa, pakkaussuunnittelu on mielestäni todella kiva, tuote on luomua luonnonkosmetiikkaa oikeasti hyvistä raaka-aineista...  Sitten kuitenkin tuo surkea levityssysteemi sabotoi muuten ainakin teoriassa todella hyvän luonnonkosmetiikan kasvoöljyn. Myöskin itseäni häiritsee ehkä jopa hiukan liikaa tuo öljyn keveys, sillä edes kesäisin suihkun jälkeen kasvojen ollessa kuivat, öljy ei tarjoa tarpeeksi kosteutta virkistävään "ah, nyt ei enää iho kiristä" -kokemukseen. 

En oikein osaa keksiä kenelle tämä olisi ihan mahtava nappituote. Mikäli tykkäät siitä, että kosmetiikkakaapissasi on todella kevyt öljy parhaista mahdollisista raaka-aineista jota ei saa ulos pullosta, tämä on sinulle ihan ykköstuote jota voin siihen tarkoitukseen suositella lämpimästi. Kuitenkin omat odotukseni valitettavasti alittuivat aika isosti. 

Oletko kokeillut tätä öljyä, tai olisiko sinulla suositella hiukan parempaa luonnonkosmetiikan kasvoöljyä? 

-Anna s

Kommentit

Siinä kaikki

Itse ostin summamutikassa Mossan Vitamin Oil Cocktail Active Renewal -kasvoöljyn (catchy name, heh!) ja tykkään siitä _todella paljon_. En tiedä, onko ihoni kashmirin pehmeä tahi kreisin hehkuva, mutta tuote kosteuttaa hyvin ja tuoksuu ihanalta!

Ihmeituhippi
Ihme ituhippi

Ei hitsi, mun pitää kirjottaa toi ylös ja laittaa kokeiluun! Sillä tästä pettymyksestä huolimatta mua yhä houkuttelisi kunnon kasvöljy :) 

Kommentoi