Blogi on siirtynyt uuteen osoitteiseen

Aloitin Iidan matkassa blogini täällä Lilyn sivulla vuonna 2015. Seitsemän vuotta tämä ehti olla blogini koti! Perustin blogini Lilyyn, koska se tuntui helpolta. Saahan tänne kuka vain perustaa blogin, eikä ylläpidosta tule mitään kustannuksia. Seitsemän vuoden aikana tuli tutuksi Lilyn yhteisöllisyys, monet vaikuttajakollegat ja aivan ihana A-lehtien väki. Näiden vuosien aikana blogini kaupallistui, minusta tuli A-lehtien sopimusbloggaaja ja sain osallistua A-lehtien järjestämiin koulutuksiin sekä koulutettavana että kouluttajana.

Näiden vuosien aikana olen kehittynyt kirjoittajana mutta myös somevaikuttajana. Minulla on vanha brändi, jota haluan yhä viedä eteenpäin.

Ajatus omista verkkosivuista on ollut taustalla jo kauan. Nyt aika tuntui oikealta. Omat verkkosivut mahdollistavat minulle paljon enemmän ja muokkautuvat paremmin tarpeisiini. Omilla sivuilla voi blogin lisäksi olla vaikka verkkokauppa tai muita palveluita, kuka tietää mitä vuodet tuovat mukanaan!

Blogini löytyy jatkossa osoitteesta iidanmatkassa.fi

Blogini on siirretty sinne kaikkine postauksineen ja tesktit tulevat kesän jälkeen poistumaan täältä Lilystä. Jatkossa löydät siis postaukseni uudesta osoitteesta, nähdään siellä!

Kiitos kaikille teille, jotka olette blogiani Lilyssä lukeneet, kiitos A-lehdet ja Lilyn jengi ja kiitos monelle kanssa bloggaajalle täällä Lilyssä!

-Iida

tyo-ja-raha oma-elama
Kommentit (2)
  1. Upea juttu, onnea uuteen! Siirryn ehdottomasti seuraamaan sinua sivustollesi. 🙂

    Minna

    1. Kiitos Minna! Ihana kuulla! Ja minä vastaavasti käyn täällä lukemassa sinun tekstejäsi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *