3x parasta TV:ssä nyt

Iidan matkassa

Olen ollut kuumeessa ja päässyt viimein ajantasalle tämän hetken lempi sarjoistani!  Suosikkini Kotiin takaisin tulee maanantaista perjantaihin, Velvet tiistaista torstaihin ja Poldark tiistaisin, joten en oikein ehdi pysyä mukana. En vain jaksa katsoa montaa tuntia telkkaria illassa. Välillä katson juoksumatolla jotakin jaksoa, mutta nyt kipeenä olen taas päivittänyt sarja tietouttani! Kaikki nämä sarjat ovat Ylen ohjelmistoa. Näissä kaikissa kolmessa sarjassa yhdistyy sijoittuminen menneeseen aikaan ja suuri rakkaus, jonka saavuttaminen on haastavaa. Rakastan historiaan sijoittuvia romattisia sarjoja, fanitukseni alkoi luettuani Ylpeys ja Ennakkoluulo -kirjan, jonka jälkeen erityisesti brittisarjat ovat vieneet sydämeni.

Kotiin takaisin on ihana australialainen sarja, joka sijoittuu 50-luvulle. Rakastan ihania kellohelmoja ja korkokenkiä, joita sarjassa esiintyy. Aloitin sarjan seuraamisen alkuvuodesta, kun Yle aloitti sen esittämisen. Tällä hetkellä esitetään neljättä tuotantokautta ja edelleen jännitetään sitä saavatko Sarah ja George toisensa (kuvassa). Lisää voit lukea Ylen sivuilta.

Velvet on espanjalainen sarja, joka kertoo muotitalo Velvetin työntekijöistä ja heidän elämästään. Muotitalon johtajan Alberton ja ompelijattaren Anan suhde on sarjassa oleellista, vaikkei heidän rakkautensa ole helppo. Sarja sijoittuu myös 50-luvulle ja siinä on aivan ihania mekkoja ja asuja! Lisää täältä.

Poldark on BBC:n sarja, joka sijoittuu 1700-luvun lopun Britanniaan. Ja on vain niin ihana, ei muuta tarvita. BBC:n sarjat ei juuri koskaan petä. Sarja kertoo Ross Poldarkista ja Ross on niin komea. Vaikeuksien jälkeen hän menee naimisiin Demelzan kanssa ja heidän rakkautensa on voittamaton. Itse tietenkin samaistun Demelzaan hänen punaisen tukkansa takia. Ross ja Demelza kuvassa. Lisää sarjasta täältä.

Katsotko sinä jotakin näistä sarjoista?

-Iida

Kuvat: Yle

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Oon iha koukussa tuoho Kotiin takaisin <3 myös Poldarkia seuraan.

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana kuulla! Oon myös koukussa, tosin muutama jakso tulee enää. Onneksi viidettä tuotantokautta jo tehdään :)

Ja universumi nauraa

Kotiin takaisin ja Poldark on molemmat aivan ihania. Sitten kattelen vielä Netflixistä Midwifea, sekin sijoittuu 50-lukuun

 

Iidaafel
Iidan matkassa

Täytyykin kattoa toi satja Netflixistä! Kiitos vinkistä!

Ja universumi nauraa

Call the Midwife -nimellä löytyy. Kertoo kätilöistä ja nunnista, muttei kannata antaa sen pelästyttää, On oikeesti hyvä

 

Kommentoi