8 outoa juttua, mitä teen tai en voi tehdä

 1.  En voi pukea kuviollista ylä- ja alaosaa vauvalle. En voisi laittaa punaisia lintukuvioisia housuja ja ruskeaa nallekuvioista bodya. Enkä varmaan voisi tehdä tätä isommankaan lapsen kanssa. Kyllä vaatteiden täytyy sopia jotenkin keskenään, vaikka kuinka tulisi niskakakkoja tai pulautuksia. Kahta kirjavaa ei voin voi pukea. Ja tämä on jotain mitä kannan mukanani omasta lapsuudesta.
 2. En voi käyttää värikkäitä sukkia. Tässäkin viittaan edelliseen, sukkien täytyy sopia vaatteisiin. Sen vuoksi valitsen aina valkoiset, harmaat tai mustat. Ja toiseksi sukille löytyy aina pari. Ne sopivat aina kaikkiin vaatteisiin!
 3. Silitän vaatteita. Tämä ei ole minusta mitenkään outoa ja olen todella omistautunut hommaan, mutta moni muu jaksaa ihmetellä siltysinnokkuuttani. Silitys kuitenkin muodostaa vaatteeseen likaa hylkivän pinnan ja sen pesuväli pitenee, kunto paranee ja se näin ollen kestää aikaa.
 4. Ostan kukkia aina siivottuun kotiin. Minusta kukat ovat arvokas vieras. Niiden kauneus tulee parhaiten esiin siistissä kodissa. Hyvä palkinto siivouksen jälkeen!
 5. Avaan omaa suutani, kun syötän vauvaa. En vain voi mitään, mutta avaan omaa suutani, kun syötän vauvaa. Naurattaa aina itseänikin huomata tämä!
 6. Häpeän syödä julkisissa. Minua nolottaa syödä julkisissa, jos joku katsookin minun syömistäni. Koen sen stressaavana. Muistan yhdenkin junamatkan, jolle olin tehnyt eväät, mutten voinut syödä niitä, kun viereeni istui toinen matkustaja. Mussutus ja rapina, voi kun voisi syödä äänettömästi.
 7. Kirjoitan kirjoihin omistuskirjoituksen. Aina, kun ostan itselleni kirjan, kirjoitan sinne mistä ja milloin ostin kirjan, samaa olen tehnyt lahjakirjojen kanssa. Kirjoitan niihin jonkun viestin sisälle. Nykyään ostan kirjoja lapselle ja kirjoitan niihin aina ostohetkestä.
 8. En voi juoda Iittalan laseista, joihin on jätetty merkin tarrat. Minusta ne on niin epähygienisiä, kun ne eivät tosiaan Iittalankaan mukaan ole tarkoitettu jätettäväksi tuotteeseen.

Laita oma outo tapasi jakoon!

-Iida

Kommentit (21)
 1. 1,2,5
  ja vähän tuota 4 ja 7

  1. Mahtavaa, etten ole ainoa!

 2. Sukkien suhteen täysin päinvastainen valinta: En saata pukea valkoisia tai mustia sukkia ja sen lisäksi olen pitänyt värikkäitä eriparisukkia siitä saakka kun kotikotoa muutin pois (äitini piti kotona asuessani tiukasti huolta, että sukat olivat samaa paria). Oma jälkikasvu(parka)nikin on minun käytäntööni saanut oppia ja iloisesti sitä myös käyttävät.
  Ratkaisee parittomien sukkien ongelman täydellisesti!
  Toisessa jalassani voi siis olla vaikka ruudullinen ja toisessa yksivärinen minun kulkiessani oikein onnellisena pitkin maita ja mantuja 🙂

  1. Hauska juttu! Jakotoahan monet asiat tulee mukana, kuten itsellä sukka-asia

  2. Mulla oli joskus luokkakaveri, jolla oli AINA eriparisukat. Ja musta se oli ihan huippua. Se oli hänen oma juttunsa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *