Arvonta: I love me -messuliput!!

Iidan matkassa

Ihanaa laittaa lokukuu käyntiin arvonnalla! Lokakuu on ihan oma suosikkini, sillä se on synttäri kuukauteni. I love me -messut osuvat aina synttärieni läheisyyteen ja sinne on mukava mennä ostelemaan itselle lahjoja! Messut ovat tänä vuonna 21.-23.10 perjantaista sunnuntaihin. Odotan niitä aina näin syksyisin, oma lempi tapahtumani. En tosin ole vielä ehtinyt tutustua tämän vuoden näytteilleasettejiin enkä tiedä tämän vuoden uutuusjutusta tai hiteistä mitään. Viime vuonna olin messuilla kahtena päivänä, söin todella paljon raakasuklaata ja Puhdistamon raakajäätelöä, joka oli uutuutena tuolloin.

Nyt saan arpoa jollekin ihanalle kommentin jättäneelle nämä messuliput! Eli arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta sunnuntaihin 9.10. mennessä. Kirjoita kommenttiin mitä haluaisit messuilla nähdä ja kenen kanssa mennä! Ja saa antaa minulle vinkkejä messujen suhteen, mitä kannattaisi tänä vuonna pitää silmällä ja mistä messuihin liittyvästä haluisit blogissa kuulla!

-Iida

 

Kommentit

jermia
Itärajapakolainen

Messuille olisin mieheni kanssa menossa :) etenkin meikit kiinnostaa.

Jesssica (Ei varmistettu)

Mä menisin messuille siskon eli Mocan kanssa :-) mua kiinnostaa nähdä kaikki siellä, koska en ole ikinä käynyt!

Kaisaaaa (Ei varmistettu)

Messuille nappaisin mukaan äidin! Ihana äiti kaipaisi kivan messupäivän ja mä ansaitsisin laatuaikaa kaksin äidin kanssa.

Hanna Maria
Hanna Maria

Mua kiinnostaa kaikki raakaruokajutut ja luonnonkosmetiikka ainakin :) Mukaan nappaisin parhaan kaverin tai pikkusiskon!

Anna Elina
Plat du week-end

Raakaruoka kiinnostaa ja äidin kanssa lähtisin. Viimeksi olin siellä pienenä ja tekisi kauheasti mieli noille messuille, pitkästä aikaa.

Anne L (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa lähes kaikki,muoti,kauneus,terveellisyys... olisin menossa tyttäreni kanssa

Marjok (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka ehdottomasti ja erilaiset hoidot sekä superfoodit!

mirkkumolli (Ei varmistettu)

siskon ja kavereitten kaa meen. raakaruokahommelit ja superfoodit kiinnostaa. :) siel on purehero ja toivottavasti jotain niitten herkkuja!

Viola1 (Ei varmistettu)

Moi Iida!
Lähtisin messuille teinityttäreni kanssa viettämään laatuaikaa, kun viime ajat huomio kiinnittynyt enemmän uhmaikäiseen pikkuveljeen. Saataisiin yhdessä ihastella uutuuksia. Kaikki muotiin, terveyteen ja ravintoon liittyvä kiinnostaa meitä.
Kiitos rohkeasta ja rehellisestä blogistasi. Onnea ja iloa elämääsi. ❤

Laura Kesä (Ei varmistettu)

Lähtisin ensimmäistä kertaa ikinä, joten vaikea erotella mitään yksittäistä asiaa, ja mukaan lähtis varmaankin rakas äiti <3 (ja poika myös)
Ja Iida olet ihana, kaunis ja upea nainen, muistan aina kun lapsena vietettiin sun luona pyjamasynttäreitä ja leikittiin scala-legoilla. <3

Nepu (Ei varmistettu)

No sinun kanssasi ja haluisin maistella ihan liikaa suklaata ja kaikkea hyvää ja löytää meille uusia ihania treenivaatteita, meikitkin kiinnostaa ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Messuille tyttäreni kanssa, joka asuu toisessa kaupungissa ja emme tapaa usein. Kaikki luontaistuotteet, uudet ideat, liikunta kiinnostaa meitä molempia.
Ansa.bergheim@gmail.com

Mimmulih92 (Ei varmistettu)

Menisin messuille äitini sarin kanssa viettämään laatuaikaa. Vauva-arki meinaa väkisin viedä kaiken ajan itseltä joten oma laatuaika olisi superluksusta.

Mamma74 (Ei varmistettu)

Ihania uusia tuotteita olisi mukava päästä katsastelemaan.
Kaikki kauneuteen liittyvä kiinnostaa.
Ja tyttären kanssa lähtisin.
T. Mamma 74

Sanna P (Ei varmistettu)

Tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti kaikki liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvä, mutta nuo on niin ihanat messut, että siellä kuluu varmasti aikaa monenmoneta tuntia, vaikka minkä parissa. Siskon tai ystävien kanssa voisin lähteä.

Playboy (Ei varmistettu)

Messuille lähtisin siskoni kanssa, hänen tarpeitaan katselemaan :)

Piupauuuuu (Ei varmistettu)

Mukaan lähtisi ystävä. Tarjoushaukkailtaisiin superfoodeja ja tehtäis kaikki kuntohaasteet!

Tepa (Ei varmistettu)

Omien 40v synttäreiden kunniaks jotka on siis 6 lokakuuta menisin ja ottaisin ystävän mukaan. Olis kiva nähdä uusia tuulia, sekä maistella uutuuksia ja mahdollisia ostoksiakin tehdä.. ;)

MP82 (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa messuilla eniten raakaruokajutut, mutta kaikki muukin, koska messujen aihepiiri on itselleni tärkeä! Messuille lähtisin parhaimman ystäväni kanssa viettämään kivaa päivää ja hakemaan uusia ideoita omaan elämään :)

Jegguu (Ei varmistettu)

Moikka Iida!
Olisi ihanaa päästä ensi kertaa messuille tarkistamaan uusimmat terveelliset ruoka villitykset ja mukaan ottaisin hyvän ystäväni joka on viimeisiä päivä suomessa ennen pitkälle reissulle lähtöä. ♡

Iidaafel
Iidan matkassa

Heippa Jegguu! sinä olet voittanut messuliput itsellesi! Laitan sinulle sähköpostia! Kiitos osallistumisesta!

riinal (Ei varmistettu)

En ole koskaan käynyt noilla messuilla, joten en osaa nimetä mitään tiettyä. Urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni, joten uskon saavani joitakin vinkkejä noilta aihealueilta. Mikäli onni potkaisisi ja liput saisin, lähtisin todennäköisesti messuille yksin viettämään laatuaikaa itseni kanssa :)

EssiKaisa (Ei varmistettu) http://bluefull.blogspot.fi/?m=1

Kaikki kinnostaa, koska ekaa kertaa menossa! :) ja kaverin kanssa!

Annis (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Menisin messuille ystäväni Hannen kanssa, ja erityisesti kiinnostaa hyvinvointiosasto, ja tietty raakaruokamaistiaisia ei voi koskaan ohittaa ;) Olisi kiva jos kirjottaisit messujen joogaosastosta.

RosaL (Ei varmistettu)

Messutarjoukset ja uutuudet kiinnostaa! Mukaan lähtisi ystäväni :)

annahelmi (Ei varmistettu) Http://www.lily.fi

haluaisin nähdä uutuuksia eri merkeiltä ja beautyblender piste kiinnostaa myös. Menisin sinne yhdessä ystäväni rosannan kanssa.

Tyttix (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Menisin messuille äitini kanssa.

Jonna Tanskanen (Ei varmistettu)

Messuille lähtisin äidin kanssa! :) Minua kiinnostaa erityisesti raakaravinto ja kosmetiikka.

Emilia111 (Ei varmistettu)

Lähtisin hyvän ystäväni kanssa. Asumme eri paikkakunnilla ja vaikka soittelemmekin usein, olisi mahtavaa viettää kokonainen päivä hänen kanssaan kauneuteen, uusiin ideoihin ja hyvään oloon keskittyen. Ilman lapsia ja kumppaneita. ;)
Eniten kiinnostaa superfoodit, urheiluravinteet ja kauneus.

Noremia (Ei varmistettu)

Nua kiinnosta erityisesti kaikki kynsien hoitoon liityvä ja erilaiset syksyn kynsilakkauutuudet! Vanhan ystäväni, Hannan kanssa menisin nauttimaan kauneudesta:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Terveelliset elämäntavat ja kaudeudenhoito kiinnostavat messuilla, mutta tärkeintä on viettää mukava päivä hyvän ystävän kanssa kivassa tapahtumassa. ☺

Oi ihana arvonta! Liput tulisivat niin tarpeeseen näille messuille :) Messuilla kiinnostaa kaikki, mutta erityisesti odotan innolla terveys ja luonnollisesti puolien sisältöä. Toivottavasti saan uusia ajatuksia mielen ja kehon sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin. Kaveriksi ottaisin veljen avopuolison, joka on yhtä hulluna messuihin kuin minä :)

Sssoi (Ei varmistettu)

Prhaan ystävän kanssa ja erityisesti terveystuotteet kiinnostaa messuilla :)

Mimy (Ei varmistettu)

Äitini kanssa menisin messuille ja kaikki kauneuteen liittyvä kiinnostaa siellä eniten, eritoten hyvät kosmetiikkatarjoukset! :)

Sanski (Ei varmistettu)

Menisin kyllä kaikessa rauhassa ihan itsekseni ja tänä vuonna bongailisin kaikenlaista ravintoon ja muuhun fyysiseen hyvinvointiin liittyviä juttuja.

pauliina2 (Ei varmistettu)

messuilla kiinnostaa lähes kaikki osastot. vähän vähemmälle on yleensä jäänyt kellojen ja korujen tutkiminen. messuille olen menossa hyvän ystävän kanssa, niin kuin jo monena vuonna.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siskon kanssa menisin ja varsinkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)

Arle (Ei varmistettu)

Jaha, nimimerkki katosi edellisestä...
Siskon kanssa menisin ja varsinkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)

Siinatar (Ei varmistettu)

Hyviä messutarjouksia lähtisin etsimään parhaan ystäväni kanssa =).

shokata (Ei varmistettu)

mieheni kanssa menosa, meikit ja hääjutut kiinnostaa <3

Sonja_1 (Ei varmistettu)

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Ja lähtisin messuille ystävän kanssa. En ole ollut noilla messuilla koskaan, joten olisi kiva käydä katsomassa.

NinaA (Ei varmistettu)

Erityisesti kaikki kauneusjutut kiinnostaa! Siskon kanssa ollaan käyty messuilla jo monena vuonna, joten siskon ottaisin mukaan tälläkin kertaa :)
diceria(at)hotmail.com

Ida Kojo (Ei varmistettu)

Eniten kiinnostaa arvonnat ja tarjoukset :) Siskojen ja äidin kanssa mennään.
ida.kojo@hotmail.com

Mariamaria (Ei varmistettu)

Tarjoukset kiinnostaa eniten :) Siskon ja kaverin kanssa mentäisiin

smirre77 (Ei varmistettu)

Olen menossa messuille tyttärieni kanssa! Aikaisempina vuosina on ollut todella mukavaa ja kamerallekin on riittänyt kuvattavaa....Bodypainting on tosi jännä ja hieno tapahtuma!

Tiiakristiinaaa (Ei varmistettu)

Kauneus ja terveys kiinnostaa, myös lounge.
Messuille ottaisin mukaan mummoni, joka kaipaa piristystä harmaaseen arkeen.. <3

Oo.a (Ei varmistettu)

Siskon kanssa menisin ja kaikki hiuksiin liittyvä kiinnostaa.

Zufe (Ei varmistettu)

Muoti ja kauneus -jutskat kiinnostaa. Mukaan ottaisin tyttären :)

Sonja01 (Ei varmistettu)

Olisin menossa parhaan ystävän kanssa :)

PilviK (Ei varmistettu)

Siskon kanssa menisin! Etenkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa :)

Pages

Kommentoi