Brunssiperinteet uusiksi, täältä tulee jätskibrunssi!

Iidan matkassa

Mikä olisi sen parempi kuin aloittaa aamu kahvilla ja jäätelöannoksella ihanien ystävien kanssa? Jäätelö on aina sellainen kielletty asia jo lapsuudesta, syö ensin ruoka ja saat sitten. Tajusin juuri olevani aikuinen ja voin aivan hyvin syödä sunnuntaiaamuna vatsani täyteen jäätelöllä ja hupsutella vähän. Viime viikonloppuna pyysin ystävät jäätelöbrunssille. Tarjolla oli vegaanisia jäätelöitä, keksejä, kastikkeita, marjoja, nonparelleja ja jokainen sai koota itselleen annoksen.

Vegaanista jäätelöä on nykyään saatavilla hyvinkin kattavasti, eikä soijapohjaiset jäätelöt ole enää ainut vaihtoehto. Löytyy sorbetteja, kookos- , riisi-, manteli - tai kaurapohjaisia jäätelöitä. Monet kotimaiset pienet jäätelön valmistajat ovat myös tuoneet markkinoille vegaanisia jäätelöistä. Oma ehdoton suosikkini kaikista maistamistani vegejäätelöistä on 3 Kaverin Suklaa &Pähkinäkinuskikastike. Se maistui vieraillekin vähän liian hyvin ja sain pitää kiirettä syömisessä!

Jäätelöbrunssi on myös loistava vaihtoehto perinteiselle vappubrunssille, vapun ollessa reilu viikon päässä. Tämäkin brunssi oli koristeltu vapun teemaan sopivaksi ilmapalloilla ja serpenttiinillä. Tunnelma oli loistava. Alla muutamia kuvia jäätelöbrunssilta!

Ihanaa viikonloppua,

-Iida

 

Kommentit

JanikaHa (Ei varmistettu)

Kokeilemisen arvoinen idea. Joskus voisi kyllä toteuttaa :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Suosittelen!

blurredesquisse

Ihanan värikästä! Mä pidin joskus kavereille jätskibileet vähän samaan tyyliin, mutta koristeet unohtui kokonaan. Mahtava idea vapun varalle, ilmapallot ja serpentiinit sopii hyvin teemaan! 

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos paljon! Tää on just hyvä idea vapun varalle, oli koristeita tai ei niin jätski yleensä aina maistuu:)

MarikaJohannaP
Hey girl

Paras brunssi-idea ikinä :)! Ja mistä tuo ihana pinkki paita on?

Iidaafel
Iidan matkassa

Superkiitos!!! Paita on H&M:ltä pari viikkoa sitten, LOGGin alta :) Aivan ihana, suosittelen!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Täytyykin käydä ostoksilla, sekä paita että jäätelö :)!

Kommentoi