Chocolate Oat Flapjacks

Iidan matkassa

Tässä teille ihanien myslipatukoiden ohje! Näppärät herkut välipalaksi, evääksi tai viikonloppu herkuksi! 

Myslipatukat

(Vegaaninen, gluteeniton)

n.10-12 kpl 

 

5 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

1 banaani 

1 punainen omena

1 tl kanelia

2 rkl chiasiemeniä

2 rkl psylliumia

2 rkl agavesiirappia/vaahterasiirappia

2 rkl kookosöljyä/muuta mietoa öljyä

1 dl valitsemiasi siemeniä tai kuivattuja marjoja

0,5 dl tummasuklaa rouhetta/raakakaakao nibsejä

 

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita blenderissä tai monitoimikoneessa omena ja banaani sileäksi soseeksi. Kaada omena-banaanisose kulhoon, johon lisäät kaikki loput aineet. Sekoita ja levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Astian on hyvä olla kokoa 10x20, mutta mikä tahansa oikeastaan käy, sillä taikina on käsin muoviltavaa. Paista uunissa noin puoli tuntia. Anna jäähtyä ainakin tunti ja paloittele vasta sitten. Voit säilyttää niitä huoneenlämmössä paperipussissa tai halutessasi jääkaappi käy myös. 

 

Kommentoi