Deliciously Ella aamiainen

Iidan matkassa

Viikonloppuna pääsin tapaamaan omaa innoittajaani Ella Woodwardia WSOY:n järjestämällä aamiaisella Aalto Cafessa Akateemisessa kirjakaupassa. Paikalle oli kutsuttu kymmenkunta blogaajaa. Ella on brittiläinen hyvinvointiblogaaja sekä kirjailija. Aamiainen oli gluteeniton, maidoton ja vegaaninen. Se oli suunniteltu Ellan ruokakirjan innoittamana. Ella kirjoittaa Deliciously Ella -nimistä blogia http://deliciouslyella.com/ ja hänen ensimmäinen kirjansa on samaa nimeä kantava. Tammikuussa häneltä ilmestyy toinen kirja. Aamiaisella oli mukavaa jutustelua ja lämmin tunnelma.

 

Kirjassa on ohjeita gluteenittomaan ja sokerittomaan ruokavalioon. Kirjan ohjeet ovat myös vegaanisia. Oli ihana saada tämä kirja itselleni, olin sitä pitkään kaupassa selaillutkin. Nyt se tuntui merkitykselliseltä, saada tavata ihminen kirjan takaa. Erityisesti kirja sopii omaan ruokavaliooni. Vaikka minulla on aika vinopino jo erilaisia resptikirjoja, tämän kirjan yksinkertaiset ja simppelit kuvat olivat mieleeni. Melko harvoin siitä omassa keittiössä tehdystä tulee saman näköinen kuin kirjassa ja se lisää pettymyksen tunnetta. Tämän kirjan kuvat olivat rentoja ja voisin kuvitella saavani ohjeiden mukaan tehtyä samanlaisia ruokia ja herkkuja! Ella onkin halunnut luoda sellaisia ohjeita, joihin ei superfoodeja tarvita vaan kaikki löytyy tavallisista ruokakaupoista. Odotan, että pääsen testaamaan ja varmasti tulee blogiinkin asti!

 

Oli mukava tavata aamiaisella uusia ihmisiä ja jakaa yhteistä innostusta!

 

-Iida

 

Kommentit

MariB
Happy Thymes

oih, oispa ollut kiva tavata hänet! Aamiainen oli varmasti herkullinen. 

Iidaafel
Iidan matkassa

Oli aivan ihana tosiaan tavata hänet! Toivottavasti hän tulee vielä uudelleenkin! Aamiaisella tarjoiltiin Chia-vanukasta marjoilla, vihersmoothieta, tuoretta appelssiinimehua, hedelmiä ja gluteiinitonta leipää avocadotaateli -levitteellä ja oli kyllä hyvää!

Kommentoi