elämän täydeltä Glitterii

Iidan matkassa

Lapsena isä sanoi minua mannekiiniksi. Hymyilin aina kameralle ja rakastin peilejä. Pukeuduin aina mekkoihin, rakastin kaikkia tyttömäisiä asioita, vaaleanpunaista, pitsiä, glitteriä ja timantteja. Samat asiat viehättävät edelleen. Vaaleanpunainen on vain ihan suosikkivärini, vaikka käytän sitä hillitysti. Esineet, jotka kiiltävät ja kimaltelevat, lähtevät mukaani, sillä elämässä pitää olla säihkettä. Lisäksi perustelen kaikki hullut ostokset aina sillä, että lastentarhanopettajana voin käyttää niitä ja lapset rakastavat kaikkia hullutuksiani. Elämä prinsessana on vain niin paljon ihanampaa. Joka päivä on erikoispäivä.

Vierailin viikonloppuna veljeni studiolla, jossa hän suunnittelee ja valmistaa mallistonsa. Näin vaaleanpunaisen nahkabomberin roikkuvan tangolla.Veljeni huomasi rakkausreaktioni ja kysyi haluanko takin. Tietysti halusin. Ja halusin myös extraglitteriä viikonloppuun, kimallus tuntui niin ihanalta! Vastedes saatan kimallella vähän useammin!

Ihanaa alkavaa viikkoa,

-Iida

MUAH / Minna Nieminen

pilot jacket / Arttu Åfeldt

pictures / Tiia Nyholm

Kommentit

Jullellson (Ei varmistettu)

Vau, olipa pysäyttävää nähdä nämä kuvat! Kerrankin joku, joka näyttää minulta - alasti!
Lihaksikkaalta, mutta samalla pehmeältä. Vahvalta, muttei kireältä. Samaistuttavalta ja samalla kuitenkin hyvännäköiseltä. Kiitos!

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos sinulle! Ihana kuulla ja saada palautetta. Upeaa kevättä sinulle <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinulla on niin upeita kuvia täällä taas &lt;3 ja kukapa ei haluaisin tuota takkia :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Iso kiitos, ihana kuulla❤

Kommentoi