elämän täydeltä Glitterii

Lapsena isä sanoi minua mannekiiniksi. Hymyilin aina kameralle ja rakastin peilejä. Pukeuduin aina mekkoihin, rakastin kaikkia tyttömäisiä asioita, vaaleanpunaista, pitsiä, glitteriä ja timantteja. Samat asiat viehättävät edelleen. Vaaleanpunainen on vain ihan suosikkivärini, vaikka käytän sitä hillitysti. Esineet, jotka kiiltävät ja kimaltelevat, lähtevät mukaani, sillä elämässä pitää olla säihkettä. Lisäksi perustelen kaikki hullut ostokset aina sillä, että lastentarhanopettajana voin käyttää niitä ja lapset rakastavat kaikkia hullutuksiani. Elämä prinsessana on vain niin paljon ihanampaa. Joka päivä on erikoispäivä.

Vierailin viikonloppuna veljeni studiolla, jossa hän suunnittelee ja valmistaa mallistonsa. Näin vaaleanpunaisen nahkabomberin roikkuvan tangolla.Veljeni huomasi rakkausreaktioni ja kysyi haluanko takin. Tietysti halusin. Ja halusin myös extraglitteriä viikonloppuun, kimallus tuntui niin ihanalta! Vastedes saatan kimallella vähän useammin!

Ihanaa alkavaa viikkoa,

-Iida

xbxv32I.jpg

d4gX2HU.jpg

tarq7c9.jpg

4PEMrjX.jpg

NEnCQMd.jpg

MUAH / Minna Nieminen

pilot jacket / Arttu Åfeldt

pictures / Tiia Nyholm

Kommentit (4)
  1. Sinulla on niin upeita kuvia täällä taas <3 ja kukapa ei haluaisin tuota takkia 🙂

    1. Iso kiitos, ihana kuulla❤

  2. Vau, olipa pysäyttävää nähdä nämä kuvat! Kerrankin joku, joka näyttää minulta – alasti!
    Lihaksikkaalta, mutta samalla pehmeältä. Vahvalta, muttei kireältä. Samaistuttavalta ja samalla kuitenkin hyvännäköiseltä. Kiitos!

    1. Kiitos sinulle! Ihana kuulla ja saada palautetta. Upeaa kevättä sinulle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *