Elokuun kirppislöydöt

Olin päättänyt pitää elokuun kirppislakkoa ja olla ostamatta yhtään mitään. Sillä meillä on juuri meneillään muutto ja en halunnut yhtään muutettavaa asiaa lisää meidän asuntoomme. Tämä osittain toteutuikin, ei ihan! En ostanut tavallaan mitään kirppiksiltä, mutta nämä kuvien Marimekko astiat tulivat luokseni tuttavan kautta. Hän kysyi kiinnostustani ostaa hänelle tarpeettomat Kurjenpolviastiat. Päätin sitten tarjota näille ihanuuksille kodin ja ostin ne itselleni.

Muuta ei tässä kuussa tullut ostettua. En myöskään kierrellyt kirppiksiä ostokset mielessä. Olen käynyt kirppiksillä ainoastaan myymässä. Elokuun alussa vein omia vaatteitani Viirin kirppikselle Klaukkalaan myyntiin. Paikkamaksun ja provision jälkeen sain liki 300€ voittoa. Tänään minulla alkoi viikon kirppisjakso Eemin vaatteille ja tavaroille Tuusulan Murulassa. Olen myynyt siellä Eemin pieniä vaatteita ja tavaroita kahdesti aiemmin. Viimeksi sain lähes 900€ voittoa! Nyt tietysti havittelen jälleen isoa pottia, sillä tyhjäsin kaapit kaikista pienistä vaatteista ja jemmoista muuton tieltä. Tulevassa kodissa ei ole lämmitettyä varastoa, kuten meillä nyt on. Häkkivarasto on ollut täynnä kaikenlaista tavaraa. Nyt oli hyvä sauma sitten käydä nekin läpi! Jännityksellä odotan miten tavara nyt liikkuu! Ensisijainen toive on tietysti päästä tavarasta eroon.

MARIMEKON KURJENPOLVI -ASTIAT  YHTEENSÄ 65 €

Kommentit (7)
  1. Säästeletkö ollenkaan tavaroita/vaatteita mahdollista toosta lasta varten? Mielenkiinnosta kyselen kun ihmisillä tämän suhteen niin erilainen tyyli. Meillä on Ikeakassillisia vaatteita sekä kaikki pinnasängyn reunapehmusteet, vaunut yms säilössä vaikka toinen on suunnitteilla vasta ajatuksen tasolla 😀

    1. Olen säilyttänyt vauva aikaan liittyviä tavaroita ja vaatteita 🙂 Kuitenkin minulla on aina ollut tosi rajalliset säilytystilat ja tällähetkellä ei ole varastoa ollenkaan. Joten säilyttäminen on haastavaa.

  2. Teitkö todella voittoa kirppiksellä? Eli sait vaatteista 300/900 euroa enemmän kuin alunperin maksoit niistä?

    1. No en tietenkään sillä tavalla tehnyt voittoa 🙂 Lapsen vaatteet ovat pääosin kirppikseltä ostettu ja myyn ne eteenpäin kirppiksellä, jolloin ainakin saan lähes omani takaisin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *