Ensimmäiset viralliset mahakuvat

Iidan matkassa

Alastomuus. Aika tavallinen ja silti hyvin epätavallinen asia. Päivittäin tulee oltua jonkin aikaa aina alasti. Alasti on myös useissa tilanteissa, saunassa eri kokoonpanoilla, uimahallejen suihkutiloissa, kuntosalin pukuhuoneissa... Onpa tullut aika monen henkilön edessä oltua alasti. Rinnatkin on esitelty aika monelle terveydenhuollon ammattilaiselle. Silti yksi rohkeimpia asioita oli olla alasti valokuvaajan edessä. Kun katson näitä kuvia, ajattelen olleeni rohkea. Vaikka tavallaan tein jotain hyvin luonnollista olemalla alasti. 

 

Jollain tapaa oli todella vapauttavaa, ihanaa, rohkeaa ja villiä. Näissä kuvissa on juuri tullut täyteen 23 raskausviikkoa. Luulen, että seuraava kerta on jo helpompi, kun ei jännitä enää, vaan tietää mitä tulee olemaan ja mikä on hyvä. Tarkoitus on kuvata mahaa neljän viikon välein ennen lapsen syntymää ja viimeisen kerran sitten lapsen synnyttyä. Halauan tallettaa tämän raskauden kulun muistoksi itselle.

 

Ystäväni kysyi, että joku minulle on tullut raskausarpia. Sanoin ettei vielä. Mutta onhan minulla ne edelliset. Nuo tiikerinjuovat lähellä pakaraa ja kylkiä. Näissä kuvissä näkyy arpeni, rasvanottokohtani tuomat muhkurat reidessä (koskien rintojen kehityshäiriötä), selluliittia, jenkkakahvat, selkämakkarat, no ihan kaikki. Mitään ei ole otettu pois, minä olen näissä kuvissa minä, sitä mitä nyt olen. 

 

-Iida

 

Kuvat Omer Levin

Kommentit

Valopäiväkirja

Tosi ihania kuvia, olet kaunis! :) Tulee ihan ikävä omia raskausmasuja, kun sellaista ei hyvin todennäköisesti enää koskaan tule kannettua <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana kommentti, kiitos sinulle!

AnLottanen

Kaunis maha ja kaunis äiti. Ihana muisto. Pitäisiköhän minunkin..

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos ihanasti sanottu! Todellakin sunkin pitää mennä!!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Voi miten koskettavia kuvia! <3 Ja tiedätkö, oot superkaunis ja raskaus vielä oikein tuo esiin sitä kauneutta. Ja sulla on todella kaunis kroppa ja niin ihana masu! Voi että :')

Mira | http://fashionpoetry.eu/

Iidaafel
Iidan matkassa

Voi ei miten ihanasti sanottu, kiitos!! Tulipa hyvä mieli <3

Superkauniita ja herkkiä kuvia. Oot sä kyllä niin kaunis raskaana oleva nainen että. Harmittaa kun jäi itseltä ottanatta semmoset kunnon raskauskuvat. Mutta ihana oot <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana kuulla, kiitos <3 Musta on kiva jotenkin ikuistaa tämä kuvin, on tää niin erikoista ja ihmeellistä, odottamatonta. Ja yksin olessa tämmönen jotenkin korostuu!

Sydän huokaa

Vau! Täytyy sanoa, että tuon kuvauksen jälkeen ei varmasti alastomuus jännitä enää missään tilanteessa :)

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos! Tykkään näistä itekkin ja suhtautuminen alastomuuteen taas muuttui!

Kommentoi