Faith In Nature – hyvän mielen tuotesarja

Kaupallinen yhteistyö: Faith In Nature

Olen kyllä iloinen saatuani tutustua Faith in Nature -sarjan tuotteisiin. Tuotteissa on hinta kohdillaan, tuotteet itsessään on miellyttäviä käyttää ja pakkausten ulkonäkö on ihana!

Faith in Nature on perustettu jo vuonna 1974 Englannissa, jossa tuotteet valmistetaan, mutta minulle kyseessä oli uusi tuttavuus. Nyt tuotteet ovat kyllä osuneet silmääni, niiden ihania värikkäitä pakkauksia ei voi olla huomaamatta hyllyillä, vaan ne erottuvat osakseen! Faith In Nature -tuotesarjaan kuuluu shamppoot, hoitoaineet, suihkugeeli, käsisaippuat ja palasaippuat.

Faith In Nature -merkkin on perustanut amerikkalaissyntyinen Rivka Rose. Hänen intohimonaan ovat aina olleet kasvit ja herbalismin tutkiminen. Hänen kasvitieitoisuutensa ajoi häntä eteenpäin ja halu tuoda luonnonmukaista kosmetiikkaa kaikkien ihmisten saataville. Luonnollista kosmetiikkaa ei juurikaan 1970-luvulla ollut tarjolla, eikä siitä puhuttu kuten tävä päivänä. Rivka Rose suhtautui intohimoisesti omaan vakaumukseensa ja tuotteisiinsa. Hänen lempeät arvonsa, kunnioitus luontoa kohtaan ja ihmisten hyvinvoinnin tärkeys ovat edelleen Faith in Nature -tuotteiden tärkeimpiä arvoja.

Faith In Nature -merkille on aina ollut tärkeää, että tuotteet ovat kaikkien saatavilla ja kaikilla olisi mahdollisuus ostaa luonnollista kosmetiikkaa, jonka takia tuotteet ovat edullisia. Edullisen hinnan lisäksi tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia, parabeenittomia ja sulfaatittomia. Ne sisältävät 99% luonnollisia ainesosia, kasviuutteita ja öljyjä ja niiden tuoksut ovat 100% luonnollisia.

Tuotteiden muovipakkaukset ovat merestä kerätystä muovijätteestä valmistettuja ja yhä edelleen uudelleen kierrätettävissä. Palasaippuat on pakattu pahvipakkauksiin.

Tuotteita käyttää todella hyvällä mielellä. Minulla on ollut käytössäni luomu aloe veraa sisältävät tuotteet. Aloe vera kosteuttaa ja ravitsee. Faith In Nature -tuoteperheeseen kuuluu useampia tuoksuja ja hoitavia ominaisuuksia eri hius- ja ihotyypeille. Aloe vera muistuttaa minua kesästä. Se on raikas, yhdistelmä kesäsadetta ja after sun-voidetta. Käytön jälkeen hiukset tuoksuvat kesältä. Puhtaiden hiusten tuoksuttelu on ehkä toiseksi paras asia heti puhtaiden, juuri vaihdettujen lakanoiden jälkeen!

Itseäni ilahduttaa tuotteiden pakkaukset. Ne ovat iloisia pursuavia purkkeja ja pirteitä väripilkkuja valkoisessa kylpyhuoneessa. Tykkään tuotteiden ilmeestä, voimakkaista väreistä ja väriyhdistelmillä leikittelyllä. Näistä tulee hyvä mieli kaikin tavoin!

Ja mikä parasta, Faith In Nature tuotteet ovat saatavilla marketeista. Ne on edullisia ja kaikkien saatavilla kauppareissulta. Näin myös kynnys kokeilla luonnonkosmetiikkaa madaltuu ja on helppoa lähteä kokeilemaan itselle uusia tuotteita.  Mielestäni on mahtavaa, että luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden saanti yleistyy ja vaihtoehdot kasvavat jokaiseen budjettiin sopivaksi. Hyvän tuotteen ei tosiaan tarvitse olla aina kallis. Kyseinen tuotesarja on omaan makuuni todella hyvä ja tuotteita on ilo käyttää!

Faith In Nature tuotteita on saatavilla Sokoksista, Citymarketeista, oletkaunis.fi verkkokaupasta sekä houseoforganic.fi -verkkokaupasta.

-Iida

kauneus iho meikki
Kommentit (2)
  1. Moi! Onko näissä vahva tuoksu? Luin kyllä, ettei ole tuoksua lisätty, mutta kaikissa tuotteissa kun on oma ominaistuoksunsa ja joskus se luonnonkosmetiikassa on tosi vahva. Osaatko arvioida tätä? 🙂 Vaikuttaa kyllä siltä,että pitää ottaa testiin!

    1. Joo kaikissa on luonnostaan tuoksua, minulla on vain ollut käytössä tämä Aloe Vera tuoksu ja se on mielestäni mieto 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *