haasta itsesi liikkumaan

Olen viime viikkoina kokeillut montaa uutta juttua. Haluan haastaa itseäni ja vain poistumalla mukavuus alueelta se onnistuu. Ja tässä kyse on ihan tutun treeniympäristön vaihtamisesta. Treenikin voi mennä eteenpäin kun välillä vaihtaa maisemaa. Sitä tottuu liikaa omiin rutiineihin, jopa salilla! Aina sama pukukaappi, aina samat alkulämpät ja aina samat ryhmäliikuntatunnit suosikkeina.

Jokin aika sitten löysin SportSetter -sovelluksen, jonka latasin puhelimeen.  Sovelluksen avulla saa ilmaisia treenejä ja kuntosaleille ilmaisia kokeilujaksoja. Innostuin valtavasti. Olen kokeillut montaa uutta juttua ja tarkoitus on entisestään monipuolistaa omaa treenaamista. Mikä parasta sovelluksessa, olen eri saleilla käyvien ystävien kanssa päässyt tekemään yhteistreenejä. Kaikki voivat ladata sovelluksen ja sovitusti lunastaa ilmaisen kokeilun samaan paikkaan. Sitä myös innostuu kaikesta uudesta, sillä tarjolla on hotjoogaa, nyrkkeilyä, tankotanssia, sirkusta, CrossFittiä ja 300 muuta aktiviteettia.

Lähiaikoina olen käynyt kokeilemassa Pole4fit -salia tankotanssin merkeissä. Training for Warriors Helsinki salilla Hurrikaanitunteja sekä kolmen ison konseptin kuntosalia, Esport Bristol -salia, Fressi Kamppia ja SatsElixia Salmisaaren salia.Tankotanssikokeilusta voit lukea aiemmasta kirjoituksestani http://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa/vaikeus-aloittaa, kuten myös TWF Helsinki -salin tunnelmia luettavissa tästä http://www.lily.fi/blogit/iidan-matkassa/treenit-hallussa .  Haluan haastaa sinut käymään jossain käymässäni paikassa ja jättämään kommenttisi alle. Kommentin jättänäiden kesken arvotaan 50 euron liikuntalahjakortti.

Esport Bristol -sali on keskustan ytimessä ja tekstin kuvat ovat juuri kyseiseltä salilta. Bristolilta löytyy upeat modernit tilat. Heillä löytyy myös ryhmäliikuntavalikoimasta ilma- sekä hotjoogaa, jotka ovat saaneet minut ihastuksiin tästä paikasta. Heillä on myös omat erikoistuntinsa mm. CrossX ja SecretClass. Ryhmäliikuntasalissa on suuri screeni, joka tuo eloa tunteihin. Peilit tosin puuttuu kokonaan, mikä jakaa ajatuksia. Nautin peilittömyydestä esimerkiksi tanssillisilla tunneilla, jolloin en tuijottele itseäni vaan voin vain olla musiikin vietävänä. BodyBump -tunnilla haluaisin kuitenkin nähdä oman liikeratani ja hallita tekniikkaa. Kuntosali puoli on kuitenkin tilava ja mahdollistaa monipuolista tekemistä. Väillä itselläni on ollut ruuhkainen tunne, sillä iltapäivisin on paljon porukkaa ja tilaa välillä vaikea löytää.

Iltapäiväruuhkaan törmäsin myös Fressi Kampissa, joka myös on keskustassa hyvien liikenneyhteyksien ääressä. Fressi Kamppi on siisti ja pieneen tilaan nähden hyvin kompakti sali. Salilla on myös oma erikoistunti Sisu Cross, joka on CrossFit -tyyliin suunniteltu tunti, joka saa itseltäni täydet pisteet! Pukuhuoneesta löytyy myös infrapunasauna, joka on vain plussaa! Eniten itse pidin kuitenkin SatsElixia Salmisaaren salista! Tilat ovat suuret ja maisemat aivan mielettömät merelle. Salmisaaresta löytyy myös infrapunasauna ja suuret pukuhuoneet. Sali on kahdessa kerroksessa ja jokaiselle on tilaa tehdä. Toimipiste on kuitenkin itselle niin hankalassa paikassa ja kulkeminen vaikeaa Salmisaaren liikuntakeskukseen. Lisäksi toimipiste ei ole myöhään auki, kuten taas Bristol ja Fressi Kamppi. Arki-iltana puoli kahdeksalta oli käännyttävä takaisin kun sali oli menossa kiinni.

Laittakaa kommentteihin omia kokemuksianne kun olette käyneet kokeilemassa! Odotan niitä!

DSC_1466.JPG

DSC_1525.JPG

FullSizeRender(1).jpg

FullSizeRender.jpg

Haastan sinut kokeilemaan yhtä seuraavista paikoista:

-Pole4fit https://www.sportsetter.com/en/l/helsinki/pole4fit-kamppi

-TFW Helsinki https://www.sportsetter.com/en/l/helsinki/tfw-helsinki  tai Tampere https://www.sportsetter.com/l/tampere/tfw-tampere

-Esport Bristol https://www.sportsetter.com/en/l/helsinki/esport-bristol

-Fressi Kamppi https://www.sportsetter.com/en/l/helsinki/fressi-kamppi tai muu Fressin toimipiste (Suomen kaikki Fressit löytyy SportSetter -sovelluksella)

-SatsElixia Salmisaari tai muu SatsElixian toimipiste https://www.sportsetter.com/en/l/helsinki/sats-elixia-salmisaari

Lataamalla SportSetter -sovelluksen, voit lunastaa ilmaisen kokeilun kyseisiin paikkoihin. Käy kokeilemassa, kommentoi tätä tekstiä kertomalla missä kävit, mitä tykkäsit, miten sovellus toimi ja voit voittaa 50 eurolla lisää liikuntaa! Kommentinsa jättäneiden kesken arvotaan yksi 50 euron lahjakortti, joka käy kaikkiin liikuntapalveluihin SportSetterin sisällä. Sovelluksen voi ladata Applen App Storesta ja se on saatavilla vain Applen laitteisiin. Netin välityksellä kuitenkin kaikki käyttäjät voivat lunastaa ilmaisia kokeiluja ja ostaa liikuntapalveluita edullisemmin. Tällöin saat kokeilulipun sähköpostiisi! Lisää voit lukea https://sportsetterfi.wordpress.com/

 

Jätä kommenttisi tähän postaukseen viim. 31.10 mennessä ja olet mukana 50€ lahjakortin arvonnassa!

Nyt liikkeelle!

-Iida

 

Kommentit (11)
  1. Loistava appi, kävin kokeilemassa muutamaa salia Helsingissä ja löysinkin itselleni oikein hyvin sopivan. Ilman Sportsetteriä en olisi Esport Bristoliin mennyt, koska vanhat kokemukset muista Esportin saleista olivat niin ja näin. Mutta nykyään siellä onkin aivan kunnollinen toiminnallisen harjoittelun sali.

    1. Sovellus onkin tosi hyvä, kun pääsee kokeilemaan ja etsimään itselleen sopivaa salia tai harrastusta! Kiva, että löysit sopivan myös!

  2. Moikka!

    Kävin Pole4fitissä kokeilee tankotanssia ja kokeilu ylitti odotukseni. Tunti oli haastava ja hauska! 🙂

    1. Heippa Ilona! Arpa onni suosi ja sinä olet voittanut 50€ liikuntalahjakortin! Laitan sulle viikonlopun aikana vielä sähköpostia! Onnea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *