Helmikuun kirppislöydöt

Nyt helmikuussa olen käynyt useamman kerran kirppiksellä. Eemin kanssa tuli tehtyä muutama kirppisreissu ja se näkyi ostoksissa! Nyt hänestä on tullut suuri Ryhmähau-fani ja kirppiksellä hän bongailee itse itselleen kyseisiä tuotteita. Taannoin hän kysyi missä hänen Ryhmä Hau-paita on. Sanoin, ettei hänellä ole sellaista, johon hän vastasi kysymällä ”miksi”. Onneksi löysimme nyt paidan kirppikseltä!

Tässä kuussa löysin myös ystävän lapselle synttärilahjaksi Vimman tunikan kirppikseltä. Se pääsi ilahduttamaan 2-vuotiasta! Mekot ei suinkaan jääneet siihen, vaan löysin pari mekkoa itselleni (TAAS). Joudun varmaan kieltää niiden ostamisen hetkellisesti vaikka kuinka olisi kirppikseltä! Mutta vihreä mekko oli aika upea ja näen itseni siinä ihanassa kesäauringossa. Täydelliset värit hiuksieni kanssa! Lisäksi valkoinen mekko lähti mukaani. Minulta löytyy aivan sama mekko vaaleanpunaisena ja olen ostanut sen Indiskasta vuonna 2017. Olin suunniltani onnesta, kun näin mekon valkoisena ja vielä omaa kokoa!

MEKKO 10 € Relove

MEKKO 18 € Relove

VETURI JA ELÄIMET 5 € Murula

RYHMÄ HAU PAITA 1 € Murula

NAHKARUKKASET 4 € Murula

RYHMÄHAU LIPPIS 1 € Murula

RYHMÄ HAU SANDAALIT 1 € Viirin kirppis

TOPPI 0,5 € Murula

 

BOBO CHOSES NEULETAKKI 18 € Murula

VIMMA TUNIKA 12 € Viirin kirppis

KATSO MYÖS TAMMIKUUN LÖYDÖT TÄSTÄ

Kommentit (8)
  1. Ihana mekko! 😍 Onko Relovessa myös isompia kokoja? Tyylin 46—>

    1. Vaihtelee kyllä! Tuntuu yleisesti siltä, että isoja kokoja on kirppiksillä vähemmän mikä on harmi. Itsekin tyypillisesti oon L/ XL tai 44 kokoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *