Huhtikuun kirppislöydöt

Kirpputoreille ei ole päässyt aikoihin! Viimeinen kirppisretkeni oli maaliskuun alussa, melkein kaksi kuukautta sitten. Olen varmasti monen muun tavoin siirtänyt  kokonaan netti- ja somekirppisten maailmaan. Se ei kuitenkaan korvaa konkreettisia kirppiksiä, joilla ei ole postituskuluja, tuotteen varailuja, tuotteen jonottamista tai huutokauppaa. Kaipaan helppoa ostamista, kiertelyä ja hipistelyä.

Tässä kuussa tein muutaman löydön. Ostin Eemille kaksi kesäyökkäriä, paidan ja housut. Ja muutaman aivan järjettömän oston. Päässä flippasi pahan kerran ja ostin oikeasti vauvanvaatteita ja vielä vaaleanpunaisia! Ei mitään järkeä ostaa pieniä vaatteita varastoon, kun käyttäjästä ei ole tietoa. Eikä varmaan edes lähivuosiin, jos koskaan. Muoti muuttuu, mieli muuttuu ja ihania vaatteita tulee aina. En ole koskaan aiemmin ostanut vauvanvaatteita tällä tapaa, en edes ennen Eemiä. Olen toki jo naureskellut asialle. Voihan vaatteet sitten antaa ystäville. Tai voivat toimia nukenvaatteina, sillä ne ovat ihan mahdottoman pieniä. Niin pieniä, että eihän ne voi kenellekään mahtua! Kyseessä on kaksi suosikkikuosiani, että ovathan ne ihania!!

Onko tälläistä koskaan käynyt teille muille?

MINI RODINI HAALARI 19€ Facebook-kirppis

PAPU LEGGINSSIT 10€ Facebook-kirppis

POLARN O. PYRET YÖKKÄRIT YHT. 9€ Facebook-kirppis

VIMMA PAITA 20€ Facebook-kirppis

PAPU LEGGINSSIT 17€ Facebook-kirppis

 

KATSO MYÖS

Tammikuun kirppislöydöt

Helmikuun kirppislöydöt

Maaliskuun kirppislöydöt

Suomen parhaat kirpputorit

Kommentit (15)
 1. Kirppistelijä
  28.4.2020, 22:34

  Löysin Marimekon kirkkaan punaisen unikko toppatakin tytölle 92cm enkä ollut raskaana. Kyselin siskoilta kirpparilla ostanko jollekin, mut kukaan heidän tyttö ei tarvinnut. No, ostin sit itelle sen ja mies vähän naureskeli mut lupasin et annan jollekin sen.
  Nyt raskaana ja onhan se meidän tuleva pikkuinen tyttö eli käyttöön tulee joskus se ihana toppatakki.

 2. Ehkäpä olen tässä ehtinyt useamman vauvahaavevuoden aikana ostamaan vauvalle vaatteita jo. Ups. Salaa mieheltä. Sattuipa vaan nyt kun vauva on tulossa vihdoin, ettei häntä ehkä mekkoihin puetakaan. Tosiaan eiköhän niille joku käyttäjä joskus löydy, kuten itsekin totesit.

  Ihanaa kuulla etten ole ainut!

  1. Voi onnea, ihanaa<3 Niin tyypillistä, että sitten tulee poika, kun on ostanut kaapit täyteen mekkoja :DD Mutta toivotaan niille käyttäjää, omaa tai muiden!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *