Iidan ja Emilin hymyilevä aamu

IMG_5601.JPGIMG_5529.JPG

Osa ehkä huomasi Instagramissani ihanan uutisen! Minä ja ihana Emili järjestämme brunssin teille. Me olemme todella innokkaita reseptien kehittelijöitä ja ruoka on ehdottomasti se tärkein asia, joka meitä kahta ystävinä yhdistää. Näinpä haluamme yhdistää osaamisemme ja järjestää teille brunssin. Te, meidän seuraajat ja lukijat olette tätä toivoneet ja nyt toiveisiin vastataan!

Ruuan lisäksi meitä yhdistää hymy. Emili on super iloinen, energinen ja hymyilevä tyyppi, joka saa minut hyvälle tuulelle ja varmasti myös sinut. Sen takia tapahtuma sai nimekseen Iidan ja Emilin hymyilevä aamu.

Hymyilevä aamu alkaa lempeällä joogalla, joka sopii jokaiselle taitotasosta huolimatta. Tämän jälkeen te pääsette nauttimaan meidän valmistamasta brunssista. Brunssi on täysin gluteeniton ja maidoton. Samalla voimme jutella yhdessä ja pääsette kysymään meiltä ruuasta, resepteistä, aamupalasta tai mistä tahansa muusta. Tapahtuma järjestetään Sagayogan tiloissa, joka on paikkana todella tunnelmallinen ja hyvää fiilistä luova. Sagayogan perustaja, Saga, ohjaa joogatunnin.  Lisää Sagayogasta tästä!

Tapahtuman puitteet hyvään oloon ja hetken rentoutumiseen ennen joulustressiä on taattu. Mukaasi saat reseptit brunsin tarjottaviin, goodiebagin ja paljon hyvää mieltä. Brunssille mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta, alla vielä tarkemmat tiedot ja ohje ilmottautumiseen. Me ollaan tästä todella innoissamme!

IMG_5559.JPGIMG_5600.JPGIMG_5567.JPGIidan ja Emilin hymyilevä aamu

Ajankohta: Lauantaina 9.12.2017 klo 10-13.00

Paikka:  Caloniuksenkatu 2, 00101 Helsinki (Sagayoga joogastudio)

Brunssiin sisältyy: 

Kauraleipää ja bataattisämpylöitä täytteineen, tuorepuuroa marjoilla ja pähkinöillä, raakabrownie, tuorepuristettu mehu, kahvia ja    teetä. Hymyilevä aamu alkaa tunnin joogalla. Mukaasi saat vielä reseptit ja goodiebagin.

Hinta: 40€

Ilmottautuminen: Sitovat ilmottautumiset sähkopostilla Emilille osoitteeseen tmemilikumpuniemi@gmail.com

Ole nopea, vain 10 ensimmäistä mahtuu mukaan tähän imtiimiin tapahtumaan. Osallistuminen on rajattu, jotta meillä on aikaa olla yhdessä rauhassa.

-Iida

IMG_5552.JPGIMG_5590.JPG

iida.afeldt@hotmail.com  | IG: iidanmatkassa | SC: iida.afeldt | FB: Iidan matkassa

Kommentit (1)
  1. Kuulostaa ihanalta aamulta 🙂 Tulisin ehdottomasti mukaan jos voisin, mutta varmasti saatte osallistujia!

    Kiva idea myöskin, joten tsemppiä aamun järjestelyyn!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *