Joulu oli taas

Iidan matkassa

Kyllä meillä oli aattona perheen kanssa hauskaa. Tavallaan rikottiin perinteitä monessakin asiassa. Kaikkien meidän "lasten" olessa jo isoja, ei ole ketään, joka olisi ennen kuutta jo heräillä jännityksen takia. Äiti taisi olla ensimmäisenä hereillä ja tuli meitä muita herättämään aamupalalle. Söimme aamupalaa niin myöhään, että jätettiin ekaa kertaa ikinä joulupuuro väliin. Jouluaterialla äiti nousi ottamaan kuvaa puhelimellaan ja harmitteli, kun ei voi koskaan itse näkyä kuvassa. Siinä heti tajusin, että kamera vaan jalustimeen kiinni ja kuva onnistuu itselaukaisimella. Ja kyllä se kuvaaminen nauratti, ehdottomasti parasta koko joulussa! Yhdessä nauraminen ja yhdessä oleminen ihanan, rakkaan perheen kanssa. Ulkoilimme parin päivän aikana kerran ja sekin tapahtui vain hautuumaalla käydessä. Ihastellen katsoin tuttujen Instagram tarinoita, joissa he olivat perinteisellä joulukävelyllä. Me sulateltiin kinkkua sohvalla.

Lahjat avautui hyvässä tunnelmassa ja oli hauskaa miten toista oli ajateltu. Veljeni nimittäin osti minulle pimeessä hohtavia kondomeja. Siinä oli ajatusta kerrakseen. Mutta äidin kanssa ajatukset menivät niin yksiin, että olimme molemmat ostaneet sikoilleni Organic Shopin ihonhoitotuotteita. 

Niin lyhyen ajan sisään mahtuu niin paljon tunteita. Joulu on muutaman päivän juttu ja aina niin nopeasti ohi sitten, kaikesta huolimatta. Toivottavasti sinun joulusi meni hyvin!

-Iida

Kommentoi