Kesän parhaat aamupalakattaukset

Iidan matkassa

 

Kesässä oli ehdottomasti parasta erilaiset aamupalakattaukset. Aamupula on vain päivän paras ruoka ja lomalla parasta oli jakaa se toisten kanssa. Söin paljon enemmän yhdessä kuin yksin. Kaikista aamupaloista ei ole kuvia, joskus kuvaaminen ei edes muistunut mieleen ja hyvä niin. Kesäaamiaiset on jotenkin värikkäämpiä ja valoisia. Ja lomalla on aikaa, ei ole kiirettä höriä sitä kahviaan.

Parasta on, että ystävät yleensä itse kutsuvat itsensä luokseni ja toivon, että he tekevät sitä jatkossakin, vaikka minusta tuleekin äiti. Minusta on ihanaa, että minun luokse halutaan tulla ja se tuntuu todella upealta ja tärkeältä. Aamupalaa saa aina, ystäville ovet on aina avoinna.

Hyvät jutut ja ihanat kiireettömät aamiaiset ei kuulu vain lomaan. Lomalta voi ja kuuluisi ottaa arkeen niitä juttuja joista nauttii ja saa energiaa juuri siihen arkeen. Myös arkena on mahdollista juoda kahvi rauhassa ja viikonloppuisin brunsseilla ajan kanssa. Tosi monesti sitä elää lomille ja viikonlopuille, vaikka joka päivä pitäisi tehdä jotain sellaista, josta nauttii ja saa hyvää mieltä. Se ei kuulu vain lomaan, oli se sitten aamupaloihin panostaminen tai joku muu juttu. Minulle aamupala on se tärkeä juttu, koska se alottaa päivän ja sen takia halaun sen näyttävän kauniilta ja hyvältä, vaikkei se koostuisikaan mistään ihmeellisestä. Ja haluan ehdottomasti jatkaa parempia aamupaloja nyt syksylläkin!

 

 

Kommentoi