Kiitos sisäreisiläskit!

Kesä on niin kiva juttu siihen asti, kun saa pitää housut jalassa. Sortsit ja mekot, ovat reiteni kesäviholliset. Pahimman tästä tekee sen, että rakastan mekkoja ja omistan niitä aivan turhankin monta. Laitoin viikonloppuna ekaa kertaa tänä kesänä mekon päälle ilman sukkahousuja tai legginssejä. Sisäreiteni hikosivat ja pisarat valuivat pitkin säärtä. Hikisinä ne hinkkasivat toisiinsa. Lopulta kävely sattui niin paljon, että jouduin kävellä reidet harallaan mekko korvissa. Sisäreidet olivat haavoilla. Ja sama tappahtuu lyhyiden sortsien kanssa, polvimittaiset sortsit on ok, mutta yritä sellaisia nyt jostain löytää. Joka kesäinen ongelma.

Minulla on siis niin kutsutut merenneitoreidet, joissa reisien välissä ei ole reisivakoa. Kuka nämä merenneitoreidet on keksinyt, kuka on keksinyt rasvan kertymisen sisäreisiin? Kenen idea ja mitä varten? Intiimissäkin puuhissa pitää sisäreisiläskit aina asetella, muuten läskit jäävät tielle. Olo ei todellakaan ole kuin merenneidolla. Hikisenä kesäpäivänä olo on kuin gorillalla, kun kävelet jalat leväällään. 

Toki nautin moudoista ja tiedän olevani reitevä. Mutta mikä tähän ongelmaan avuksi? Nyt ei talkit ja jauhot auta. Hikoilen ne pois alta aika yksikön. Laihduttaminen voisi osittain vähentää ongelmaa, mutta aika kova homma siihen nähden, ettei kukaan voi taata rasvan palamista sisäreisistä.  Stay up-sukat ovat ehkä hirveintä, sillä sukka ylttää sisäreisien kohdille ja silikooni nauhan päälle ne sisäreisiläskit sitten plumpsahtavat ja hinkkaavat toisiaan. Olen leikannut todella monet sukkahousut sortsimallisiksi estämään tätä ongelmaa, mutta sukkahousun lahkeet rullautuvat ylöspäin. On tässäkin ongelma! Onneksi Suomen kesään ei montaa hellejaksoa mahdu 🙂 

Miten sinä toimit ja mitkä on vinkkisi?

-Iida

11252643_10207258615642515_2476085137714509562_n.jpg

 

Kommentit (15)
 1. Oon joskus lukenu jostain, että deodorantti auttaa, mutta en oo koskaan ite kokeillu. Se kai ilmeisesti estää sen kitkan syntymistä ja auttaa sitä kautta..?

 2. Kuuman ilmanalan asukki täällä kannattaa myös tuota vaseliinia Kokeiltu on. Sitä myös maratoonarit käyttää joten pienikin määrä kestää pitkälle päivään. 

  Jätä pyöräilyshortsit ja leggarit sun muut kammotukset kauppaan ja urheilusuorituksiin.
   

  Kesämekot liehuvine helmoinen ovat ihania ja sydäntä särkee aina kun näen suomalaisten sullovan niiden alle tiesmitä housuviritelmiä koska reisiläskit ja säärikarvat ja raskausarvet ja höpöhöpö 🙁 🙁  
   

  1. Kiitos tästä piristävästä kommentista, ihan loistava! Oot niin oikeessa! Vaseliinia siis ja mekko päälle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *