Kooste miesvuodesta 2017

 

Vuosi sitten syksyllä ajattelin, että jouluksi 2016 on saatava mies. Olisimme voineet ostaa toisillemme joululahjat ja istua sohvalla viltin alla. No miestä ei tullut. Päätin, että vuonna 2017 saan kyllä miehen. Suunnittelin nappaavani kesämiehen, joka haluaisi hellyyttä vielä syksylläkin. Kesämiehiä kyllä oli, mutta syksyllä huomasin kuitenkin olevani yksin. Se ei lannistanut, sillä jouluun oli silloin vielä kuukausia ja ajattelin, että mies jouluksi 2017 onnistuu kyllä. Jouluun on viikko ja olen ilman miestä. Yksi sinkku ystäväni sanoi lohduttavasti, että onneksi meillä ei ole poikaystäviä, niin säästytään lahjan miettimiseltä. Ja lahjaan käytettävän rahan voi nyt käyttää itseensä, kun ei ole poikaystävää.

Tähän vuoteen mahtuu kyllä monta miestä ja siis kaikkia en edes muista erityisemmin. Yritinpä baarissakin iskeä miestä, jonka kanssa olin jo käynyt treffeillä, mutten muistanut. Eikä alkoholilla ollut vaikutusta asiaan. Ei varmaan tarvitse sanoa, että nolotti. Yksittäisiä treffejä on kuitenkin kahden vuoden sinkkuuteen mahtunut aika paljon. 

Tammikuussa tapailin ihanaa miestä, jonka kanssa pelasimme kimbleä yksiöni lattialla, kun huonekaluja ei vielä ollut. Homma loppui, kun hän laittoi viestin ja sanoi, että ollaan liian erilaisia. Olen itsekin sortunut erilaisuuteen vetoamiseen, kun ihminen ei niin hirveesti kiinnosta ja se pitäisi sanoa kauniisti.

Keväällä tapailin Poliisia. Tapailimme useamman kuukauden, näimme viikottain eri paikoissa, kahviloissa, minun luona ja hänen luona. Poliisista oli onnellinen koko kevään, harvoin olin onnistunut tapailemaan ketään niin kauaa. Poliisilla ei ollut mahdollisuutta sillä hetkellä nähdä enempää kuin kerran viikossa. Eräälle viikolle olimme sopineet kahdet treffit. Poliisi perui ne viestillä. Hän sanoi, ettei pysty tapaamaan niin usein ja sitoutumaan tapailuun. Siis mitä hemmettiä alat alkujaankaan tapailla, jos ei ole aikaa?

Kevät eteni kesään ja Jori tuli mukaan kuvioihin. Haaveilen Jorista edelleen. Oikeastaan kolmesta vuonna 2017 kohtaamastani miehestä haaveilen edelleen, he olisivat kaikki sopineet minun miehikseni. Jorissa ei ollut mitään muuta vikaa, kuin se, että hän oli pienen lapsen isä ja juuri eronnut. Se oli ihan riittävästi lopettaa tapailu, sillä näin vaaran. Hän lupasi ottaa yhteyttä, kun on toipunut erosta. Salaa odottelen sitä edelleen. 

Kesä oli säistä huolimatta pitkä ja ehdin käydä useammilla treffeillä. Yksi mies oli viedä hengenkin, niin ihana se oli. Olin ollut miehen kanssa treffeillä, kun nukahdin rattiin ja päädyin sairaalaan ja autoni romuttamolle. Ylhäältä alkanut juttu, meni äkkiä ryminällä alas, sillä mies ahdistui. Minä taas ihastuin. Yhditelmä ei oikein toiminut. 

Syksyllä tapasin Aleksin ja hän oli niin ihana. Hänen silmälasinsa ne vasta ihanat olivat, erityisesti kun ne osuivat minun silmälaseihini. Viimein mies, jolla on silmälasit! Ehdin jo ajatella joululahjojen vaihtoa hänen kanssaan. Näimme hänenkin kanssaan kerran viikossa tahdilla. Hänellä ei ollut aikaa nähdä useammin ja lopulta hänellä ei ollut aikaa nähdä ollenkaan. Miehet, mitä v****a te oikein haluatte? Jos oikeasti kiinnostaa, niin on myös aikaa. 

Mutta tässä sitä nyt ollaan. Onnellisesti sinkkuna. Monet treffit kokoneempana. Monta pettymystä vanhvempana. Olo on todella kiitollinen, sillä kaikkien näiden miesten ansioista, joita olen sinkkuna kohdannut, olen kirjoittanut suosituimmat blogipostaukseni. Ja ne taas on avannut uusia mahdollisuuksia, joista kuulette ensi vuonna.  Ja olenhan ihmisenä kliseisesti sanonuttuna oppinut itsestäni ja kasvanut ihmisenä sekä deittailijana. Laajensin osaamistani tinderistä myös jodeliin ja sekin osoittautu toimivana välineenä deittailuun. Loistava miesvuosi takana, tai melkein takana. Pari viikkoa vielä aikaa tapahtua vaikka mitä, hah!

Haaveilen kuitenkin tällä hetkellä enemmän autosta kuin miehestä. Niinpä ensi vuonna on tarkoitus löytää hyvä kesäauto kesämiehen sijaan! Toki treffikutsuja saa jatkossakin lähettää.

 

Ota yhteyttä ja seuraa: iida.afeldt@hotmail.com | FB Iidan matkassa  | IG @iidanmatkassa | SC iida.afeldt

-Iida

 

_DSC0399_small.jpg

Kuva: Tiia Nyholm

Lue muut postaukset aiheeseen liittyen

Kaikki miehet, jotka kävelivät onnensa ohi

Sinkkuelämän päämäärä ei ole mies

Yhdet häät ja monet miehet

Jos kuolisin tänään, kuolisin onnellisena

Irtisanoudun sinkkuudesta

Miehet ostoskorissa ja ostolakko

Tapailet vääriä miehiä

Miten selvitä pettymyksistä?

Kommentit (2)
  1. Kiinnostava postaus! Go Iida. <3

    1. Ihan mahtavaa kuulla, kiitti Taru!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *