Kurkkaus uuteen kotiini

Iidan matkassa

Olen asuttanut tätä uutta asuntoani nyt kaksi kuukautta. Vielä moni juttu on kesken, mutta todella moni asia on kuitenkin jo mallillaan! Muutin 27 neliön yksiöstä 65 neliön kaksioon, joten on pitänyt haalia tavaraa. Kaikkea ei luonnollisestikaan ole voinut ostaa kerralla. Mistään ei voi vielä myöskään päätellä, että tänne odotetaan vauvaa. En ole ostanut vielä mitään. Pyrin katsomaan mitä pystyn saamaan edullisesti ja mitä on pakko ostaa uutena. Liian aikasin en myöskään halua tavaroita lojumaan nurkkiin. 

Nyt täällä on sopivasti tilaa, ihanan avaraa ja valosaa. Jotakin pientä pitää vielä hankkia, tauluja ja hyllyjä laittaa. Olen valtavan onnellinen tästä asunnosta nyt. On hissi, parveke ja tiskikone, mitä muuta voi toivoa? Muovilattia on ainut miinus, mutta tosiaan, kaikkea ei voi saada. Alla muutamia kuvia asunnosta, siitä miltä täällä näyttää nyt. Vaikka joku valittikin taulun naulaamisesta koituvasta metelistä, niin lähipiirin asukkaat ovat ottaneet ilolla vastaan. Ihania ihmisiä ja yhteisöllisyyttä!

-Iida

 

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Me muutettiin aikoinaan 48neliön kaksiosta 250 neliön (asuinneliöitä 167) omakotitaalon. Voin kertoa et vähän sai haalia tavaraa! :'D

Nyt on kyllä koti hyvin täytetty ja tulevaisuudessa olisi toivottavasti tarkoitus muuttaa pienempään (ei sentään takaisin 48 neliöön) ja mietin jo että mitähän kaikkea sitä myydään eteenpäin, ja mikä sitten tulee mukaan. :D

Iidaafel
Iidan matkassa

No huh! Siinä on tosiaan saanut kerätä tavaraa. Eikä tule edulliseksi tommonen muuttaminen. Toisaalta on niin ihanaa, kun tilaa on ja kuten sanoit, äkkiä se täytyy sitten lopulta :)

unepetitelife
une petite life

Sulla on kyllä tosi kaunis koti<3 Iski taas vaihteeksi asuntokateus, kun käytiin sun luona :D

Iidaafel
Iidan matkassa

No voi ei, siis niin kiva kuulla, kiitos <3 

Kommentoi