Lohipasta -nopea arkiruoka!

DSC_0847.JPG

Tämä kuvan lohipasta on yksi nopein ruoka, jota olen viimi aikoina valmistanut. Ja tykkään siitä ihan valtavasti! En vain siksi, että se on nopea ja helppo. Tämä gluteeniton ja maidoton, mutta toki tähän voi halutessa käyttää itselle sopia tuotteita. Lisäksi käytän ohjeessa valmiiksi savutettua kirjolohta, jonka vuoksi tässä ei tarvitse kuin keittää pasta ja paistaa sipulit. Muuten kaikki vain sekoitetaan yhteen. Toki kalan voi itse valmistaa tai käyttää muun kalaruuan ylijäämät tähän ruokaan.

DSC_0852.JPG

LOHIPASTA (G & M)

4 annosta

 

n. 300 g gluteenitonta tagliatella pastaa (tesco free from/semper)

n. 300 g savustettu kirjolohta

1 omena

1 punasipuli

1 prk Oatly iMat Fraiche kermaa

tilliä

suolaa, pippuria, öljyä 

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Viipaloi sipuli ja paista sipulit paistinpannolla tilkassa öljyä. 
  • Kuutio omena, halutessasi paisto omenoita sipulien kanssa paistinpannolla. Niihin tulee kivaa väriä ja pehmenevät.
  • Pilko kourallinen tilliä.
  • Sekoita valmiin pastan joukkoon kaurakerma, mausteet, lohi, sipulit, omenat ja tilli. Tarjoile <3

-Iida

DSC_0857.JPG

 

Kommentit (5)
  1. Tätä oli pakko testata eilen – tosin käytin normaalia ruokakermaa kun täällä ranskalaisessa pikkukylässä ei ymmärrettä vegetuotteiden päälle. 🙂
    Olin aluksi skeptinen kun paistoin sipulia ja omenaa pannulla, mutta lopputuloksena oli todella raikas sekä maukas pasta! Menee mun mielestä sekä arkiruokana, ja varmasti myös vähän hienommalla illallisella kun kylkeen valitsee jonkun kivan valkkarin. Plussaa nopeudesta. Teen tätä taatusti uudestaan, kiitos vinkistä! <3

    1. Voi että! Olipa todella kiva kuulla! Ja todella toimii myös illallisella, eikä tosiana tarvii käyttää kauheesti aikaa lumotakseen vieraat. Hyvä viini vaan kylkeen ja niitä sieltä varmasti löytyy 🙂

  2. Namskis! Hyvältä näyttää! Tarvii ottaa kokeiluun. ^^ Meilläkin nyt koko ajan siirrytään enemmän ja enemmän gluteenittomaan avopuolison suolisto-ongelmien vuoksi, mutta ei se gluteeniton ruokavalio mullekaan varmasti huonoa tee 🙂 ompun taidan kyllä jättää pastastani pois :p

    1. Kiva! Joo mä tykkään tästä ja ite juurikin aina oon tykäänyt suolasen ja makeen yhdistämisestä, jonka takia toi omppu on aika jees tässä:) muttei varmasti kaikkien makuun!

      1. Niin.. En tiedä, miksi omena pastassa herättää minussa näin oudoksuntaa, kun itsekin tykkään esim makeasta ananaksesta suolaisessa pitsassa. Enhän tietysti voi aivan varmaksi kokeilematta tietää, tykkäisinkö tästä lohipasta-omena yhdistelmästä vai en. Ehkä pitäisi kuitenkin ihan kokeilla ?Eihän sitä tarvitse enää toiste kokeilla, jos ei ole mieleen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *