Maaliskuun kirppislöydöt

Tässä kuussa en tehnyt montaa löytyä, mutta tein parhaan löydön pitkään aikaan! Nimittäin sain käsiini viimein etsimiäni Marimekon astioita, tein niin hyvän astialöydöksen tai löydöt. Kerrankin olin oikeana hetkenä netissä.

Näiden löytöjen lisäksi on maaliskuussa myynyt itse kirppiksellä tavaraa. Minulla oli maaliskuun alussa viikon myyntijakso Murulan kirpputorilla Tuusulassa ja sain myytyä todella hyvin Eemin vanhoja vaatteita ja välikausitavaroita. Innostuin myös käymään omaa kaappiani läpi ja sieltäkin lähti reilulla kädellä vaatetta pois. Todellisuudessa olen jemmaillut monta vuotta itselleni pieniä vaatteita kaapissa ja ne ovat kulkeneet muutoissakin mukana asunnosta toiseen. Nyt ne saivat lähteä uusille käyttäjille. Onnistuin myymään vaatteet oman Instagramini kautta paketteina ja kaikki meni kaupaksi. Sain myytyä yhteensä 1200€:lla vaatteita ja tavaroita eteenpäin. Erittäin hyvä kirppiskuukausi!

Adventure toppahaalari 7 € Helmi-kirpputori

Päädyin ostamaan tämän haalarin ystäväni lapselle ensi talveksi. Nauratti, että tähän on tultu. Ei siinä mitään, että ostan ystävän lapselle vaatetta, vaan ostan vaatetta varastoon seuraavalle kaudelle! Mutta haalari oli aivan perheen näköinen ja hinta todella hyvä. Laitoin ystävälleni kuvan ja hän vastasi heti, että osta!

Marimekko- astioita

Rosarium -muki 2,5 dl 25 € tori.fi

Rosarium -muki 4 dl 4 kappaletta yht. 80 € tori.fi

Kurjenpolvi -lautanen 2 kappaletta yht. 40 € Facebook Marketplace

Kejenpolvi -muki 2,5 dl 2 kappaletta yht. 40 € Facebook Marketplace

Sain taanoin ystävältäni 2 Marimekon kurjenpolvi mukia juurikin tässä vaaleanpunaisessa sävyssä. Hän oli löytänyt ne kirpputorilta 20€ kappale ja antoi ne minulle lahjaksi. Sain pakkomielteen saada niihin sopivat lautaset ja olenkin kyylännyt Facebookia ja toria ahkerasti. Löysin lopulta setin, jossa myytiin lautasia ja mukeja. Rosarium 4dl mukit ovat olleet pitkään haaveenani, mutta ne menee ihan heti, kun niitä tulee myyntiin. Nyt kävi kuitenkin aivan hillitön tuuri, että löysin ison setin mukeja, joissa oli vielä tarrat paikoillaan. Olen niin onnellinen näistä uusista astioistani!

Gugguu t-paita 15 € Facebook Teeny Tiny Style -kirppis

Gina tricot t-paita 2 € Helmi kirpputori

H&M t-paita 2 € Helmi kirpputori

Marimekko yöpuku 18 € Facebook Teeny Tiny Style -kirppis

Eemille löytyi tässä kuussa muutama t-paita kesää odottamaan. Lisäksi löysin ihanan yöpuvun hänelle. Lisäksi taidettiinpa löytää muutama pikkuauto lisää kokoelmiin!

Dolce & Gabbana aurinkolasit 35 € Relove kirppis

Kuun alussa kävin työasioiden puolesta Helsingissä ja poikkesin suosikkikirppikselleni Reloveen. Löysin itselleni aurinkolasit. Aurinkolasit olivat hankintalistalla muutenkin, joten oli kiva löytää sellaiset käytettynä!

Tälläsiä löytöjä tässä kuussa!

-Iida

Kommentit (9)
  1. Tuota Rosarium-sarjaa on nyt myynnissä Marimekon ystävämyynnissä

    1. Oli ja kaikki myytiin loppuun hetkessä!

  2. Vinkki vitonen: Rosarium astioita nyt Marimekon ystävämyynnissä! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *