mehustaja

CSC_1855.JPG

Löysin muutama viikko sitten tarjouksesta mehulingon ja ostin. Olin tosin pitkään jo asiaa miettinyt mutten halunnut ostaa taas uutta laitetta, joka olisi lopulta vain tiellä. No tiellä uusi laitteeni ei ole ollut vaan jokapäiväisessä käytössä ja olen löytänyt itsestäni mehustajan! Siis aivan ihanaa hommaa ja olenkin vain miettinyt, että miksi keksin tämänkin vasta nyt! Tuntuu hyvältä valmistaa mehuja itse ja tehdä kauniita värikkäitä juomia. Jos haluaa lisätä kasviksia ja juureksia ruokavalioonsa niin tässähän se käy aika huomaamatta ja nesteenä kasvisten ravinteet imeytyvät paremmin. Jätettä tosin syntyy hirveästi. Moni on varmaan mehustanut jo pidempään ja omaavat asiasta kokemusta. Mitä teette kaikelle jätteelle, onko vinkkejä?

Alla laitan kolmen mehun ohjeen. Jokaista tulee ohjeen aineilla noin yksi lasillinen. Huuhdo ja siisti kasvikset ensiksi. Pilko ne pienemmiksi, jotta ne mahtuvat mehustimeen ja mehusta mehuksi.

CSC_1857.JPG

Punainen mehu

 

2 porkkanaa

2 pientä punajuurta

1 omena

 

csc_1860.jpg

Vihreä mehu

 

1 kurkku

1 omena

1 lime

kourallinen pinaattia

minttua

 

CSC_1862.JPG

Keltainen mehu

 

3 omenaa

1/2 sitruuna

1 cm inkivääriä

 

 

Ihanaa iltaa toivoo huikea innostunut mehustaja!

-Iida

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *