Meidän arkiruokaa – Tonnikala-katkarapukastike

Jos Eemi saisi päättää, niin meillä olisi aina pastaa! Tämä ruoka on ehdottomasti arki-iltojen pelastaja, sillä kastikkeeseen tulee vain kolme ainetta ja on valmis ennen kuin pasta on kiehunut. Tonnikalaa, katkarapuja ja tomaattimurskaa ripauksella suolaa ja sokeria!

Käytän gluteenittomia pastoja. Suosikkejani on tattari- ja täysjyväriisipastat. Tässä on käytetty Urtekramin Fusillia, mutta mikä tahansa käy kastikkeen kanssa!

Tonnikala-katkarapukastike

Ainekset (4 annosta)

500 g
tomaattimurskaa
2 purkkia
tonnikalaa (n. 300g tonnikalaa)
200 g
katkarapuja
ripaus
suolaa
2 rkl
sokeria
300-400 g
pastaa
15 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Laita pastalle vesi kiehumaan ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

Avaa tonnikalapurkit ja valuta neste.

Kuumenna tomaattimurska, tonnikala ja mausteet kattilassa sekoittaen. Kun kastike on kiehuvaa, lisää katkaravut ja ota kastike pois liedeltä. Anna olla hetki kattilassa kannen alla.

Tarjoile pastan kanssa. Parmesaani ja basilika toimii hyvin seurana!

Kommentit (5)
  1. Musta nää arkiruoka reseptit on tosi kivoja. Kahta oon jo kokeillut ja molemmat tosi hyviä 🙂 Nää on maukkaita, mutta nopeita ja helppoja! Lisää näitä siis mun puolesta 🙂

  2. Kiitos tästä! Tuli juuri tarpeeseen, kun pohtii mitä sitä söisi ja inspiraatio vähissä tässä muuttolaatikoiden keskellä 😆. Menee tänään kokeiluun!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *