Meidän podcast on nyt viety uudelle tasolle

Iidan matkassa

Tammikuussa Kata ja minä teimme Katan yksiössä ensimmäisen podcast tuotantokautemme. Podcast sai nimekseen Sinkkukinkut ja yllätyimme saamastamme loistavasta palautteesta. Jatkoa on kyselty todella paljon ja nyt saan viimein kertoa, että teitä on kuultu!

Podcastimme on uudistunut se verran, että jaksomme julkaistaan torstaisin Suplassa. Podcastin tuottaa Monochrome. Ja olemme saaneet äänittää studiossa ja äänitämme jatkossakin. Ei enää Katan yksiössä! Vaikkei siinä tavallaan mitään viikaa ollutkaan. Toivotaan vaan, että saan kiltin vauvan, joka mahdollistaa äänitykset! Siis aika mieletön muutos!

Uusi tuotantokausi jatkaa siitä missä edellisessä jäätiin, mutta ottaa lämpimästi vastaan uudet kuulijat. Katan toiveesta nimesimme podcastimme myös uudelleen. Sinkkukinkut kuulemma enteilee huonoa ja emmehän me halua sinkkuja ikuisesti olla. Minä olin kyllä valmis luopumaan sinkku -etuliitteestä, mutta en kinkuista. Olimmehan ostaneet hienot muoviset possunenät! Ruuan rakastajana mieleeni tuli ensimmäiseksi kinkkukiusaus, joten...Kinkkukiusauksia -podcast esittäytyy!

Mistä on kinkkukiusauksia tehty? Epäonnistuneista treffeistä, yllätysraskauksista, kompuroinnista korkokengissä ja monista muista kiusallisista tilanteista. Kinkkukiusauksia-podcastissa kaksi täysin erilaista nuorta naista bloggaaja Iida Åfeldt ja malli Katariina Juselius jakaa ajatuksiaan deittailusta, somemaailmasta, ulkonäköpaineista ja naiseuteen liittyvistä kysymyksistä.

Kinkkukiusauksia -podcastin ensimmäisen jakson pääset kuuntelemaan tästä.

Mikäli, et ole kuunnellut edellisiä jaksojamme, voit kuunnella ne Soundcloudissa klikkaamalla tästä.

Seuraa Kinkkuja Instagramissa ja Facebookissa, niin saat tietää jaksojen ilmestymisestä aina ekana!

Palautetta meille voi antaa yllä mainituissa somekanavissa tai sähköpostilla kinkkukiusauksia@gmail.com

 

LUE // Sinkkukinkut podcast esittäytyy

KUVAT // Omer Levin

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Jes!! Mä tiiän mitä mä teen tänä viikonloppuna!!!

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihana, jos kuuntelet! Kerro sitten mitä tykkäsit!

Kommentoi