Miesten käytöstavat, onko niitä?

Iidan matkassa

Kävin taannoin keskustelua miehen kanssa, jonka jälkeen aloin miettiä onko miehillä ollenkaan käytöstapoja. Toki olen miettinyt sitä jo aiemmin. Mutta tämä oli kyllä todellinen poikkeus. Keskustelu tapahtui Tinderissä. Olin matchännyt miehen kanssa ja olimme viestitelleet muutamia päiviä. Muutaman päivän jutteluiden jälkeen häneltä tuli seuraava viesti

MIES: Voisin tänään tulla sun luo

Ilmoitusluontoinen asia. Minullahan on avoimet ovet, tervetuloa! Ja keskustelu jatkui.

MINÄ: Nyt on sellainen tilanne, etten ole kotona.

MIES: No monelta oot?

MINÄ: Tänään ei ole hyvä päivä tavata. Olen viikonlopun vietossa ja tulen vasta illalla Helsinkiin. 

MIES: No ei sua sit paljoo kiinnosta. Saan sellasen kuvan.

MINÄ: Kyse ei nyt ole kiinnostuksen tasosta, vaan siitä, etten ihan oikeasi ole tulossa kotiin kun illalla. Eli tänään ei käy. Vaikutat viestittelyn perusteella hankalalta ja helposti suuttuvalta tyypiltä, joten on parempi ettei jatketa viestittelyä enempää.

Mies oli siis ehtinyt suuttua pariin kertaan meidän viestitellessä edellispäivinä. Minulle tuli voimakas olo, että tätä miestä ei kannata tavata ja tunne vain vahvistui.

MIES: Sä oot helvetin outo, oon yrittänyt saada susta jotain otetta. En tiedä miten oot kasvanut noin kieroon.

MIES: Kaikki se mitä miehet arvostaa naisessa nii sä oot pilannut sen itsessä. 

Jep. En vastannut miehelle enää mitään, vaikka olisi ollut mukava tietää, että mitä ne miehet sitten arvostaa naisessa, jos minussa ei kerran ole mitään sellaista. Outoudesta huolimatta mies halusi tulla luokseni kylään, eli ei hänellä ainakaan kovin hyvin voinut mennä. Eikä mennytkään, se ilmeni 13 minuutin hiljaisuuden jälkeen uudessa viestissä.

MIES: Mulle nyt on saakeli ihan sama nähdäänkö vai ei. Olisin jo nähny, jos olisin halunnut. 

Selvästi hän ei ollut useinkaan saanut kieltävää vastausta.

MIES: Kiinnosti vaan panna raskaana olevaa. Mut kondomi ja sit ku sä oot helkkarin iso tyttö niin vie sitä mielenkiintoa. Kaks valasta vaan ähisis ja puhisis.

Tuojottelin puhelimen näyttöäni. MITÄ HELVETTIÄ? 

MINÄ: Vähän asiatonta. Toivotaan, että sulle tarjoutuu vielä seksiä raskaana olevan kanssa, mutta minä se en ole. Kaikkea hyvää sulle!

MIES: En voi mitään, en arvosta sua ihmisenä, niin voi muuttua asiattomaksi.

Ahaa, eli saa olla asiaton ja ilkeä, jos ei arvosta toista. Kunnioitus on varmaan vieraskielinen sana. mies jatkoi 28 minuutin kuluttua. Hän ei selvästi päässyt yli siitä, etten halunnut tavata häntä. 

MIES: Teet itsestäs halvan. Sä oot ihan tyhjä kuori.

Tämän jälkeen mies sai lähteä matcheistäni ja ilmoitin hänet asiattomien viestien lähettäjäksi. Järkytys oli kuitenkin tullut jäädäkseen. Tulin niin vihaiseksi, että tollaset epäkypsät ihmiset laukovat tyhmyyksiään Tinderissä. Miksi Tinderissä ei voi arvostella miehiä ja antaa heille pisteitä? Ei tarvitsisi tuhlata aikaa jo huonoiksi havaittuihin miehiin. Liian monta huonoa on tullut itsekin kohdattua. Hyviä käytöstapoja ei kertakäyttöisessä deittikulttuurissa tunneta. 

LUE LISÄÄ // Olemattomat deittikuulumiset // Tinderistä tuulee // Irtisanoudun sinkkuudesta

-Iida

 

Kommentit

JollyHolly

Narsistinen tapaus oli selvästikki tää.

Iidaafel
Iidan matkassa

Selvästi, huomasi melko äkkiä jo viestittelyn perusteella!

CougarWoman
CougarWoman

Noita on yllättävän paljon. Itsehän mätsäsin erittäin lyhyen aikaa seuraavanlaisen tapauksen kanssa:

(N. viidentoista minuutin viestinnän jälkeen)

MIES: Käytätkö muuten stringejä vai muita alushousuja?

MINÄ: Ööö no en nyt ihan ymmärrä miten tämä liittyy matkailuun (puhuttiin siis matkailusta, toim. huom.), mutta en tykkää stringeistä, sitäpaitsi ne eivät ole kaikkein vaginaystävällisimmät alushousut.

MIES: Joo ei tästä tule mitään, sä olet ihan liian konservatiivinen ja tylsä mun makuun.

(Minä itsekseni: ironista huutonaurua, poistan miehen matcheistä) :D :D 

Iidaafel
Iidan matkassa

Apua, ihan järkyttävää! Siis kyllähän nää jutut naurattaa, mutta samalla tulee kyllä syvä epätoivo. 

CougarWoman
CougarWoman

No mut hei - positiivisen kautta; ainakin tässä prosessissa oppii itsestään jotain uutta. Mä en esimerkiksi tiennyt olevani konservatiivinen tai tylsä. :D

Iidaafel
Iidan matkassa

Hahaha :) Just näin! Itsekkin oon todella tyytyväinen kieroon kasvanut :D

AnLottanen

Voi apua mikä mul*visti! Onnekas olet, kun ei tarvinnut sun nähdä tuommoista idioottia. 

Iidaafel
Iidan matkassa

Niinpä! Onneksi paljasti luonteensa jo viesteissä :D

Annika Miettinen

Siis aivan järkyttävää!!:O Sanattomaksi vetää jengin käytös! Onneksi voi poistaa ja blokata helposti nykyään mutta ei se poista sitä todellista ongelmaa- mä mietin usein että missä ihmisten, myös joidenkin naisten, käytöstavat ja perus kunnioitus muita kohtaan oikein on? Oot upea! Kiitos mielenkiintoisesta blogista! <3

Iidaafel
Iidan matkassa

Kiitos ihanasta palautteesta!

Samaa mieltä sun kanssa, tosiaan monen naisen ja miehen käytöstavat ja toistensa kohtelu on surettavaa. Ja ehdottomasti kyse on on ongelmasta tässä ihmeellisessä deittikulttuurissa. 

 

Torey
Näissä neliöissä

Eli teit itsestäsi halvan, kun et halunnut pelottavalta vaikuttavan miehen tulevan ja panevan sua vaan, koska hän halus kokeilla raskaana olevaa naista. Voi luoja auta! :D 

 

Mä en ole tinderissä itse (jännä juttu kun olen naimisissa ollut pian 7 vuotta... :D) mutta siskoni on! Ja hän lähettää aina parhaimpia keskustelun avauksia minulle. Enkä vaan tajua, että onko joku mies saanut naisen mukaansa kyseisillä lauseilla:

Ootko syväkurkku?

Saisko pillua?

Tykkäätkö isosta kyrvästä?

Onks anaali ok? 

Jne. SIIS OIKEASTI! Vaikka nainen hakisi pelkkää seksiseuraa, niin silloinkin kannattanee miesten vähän toisella tavalla ottaa yhteyttä! :'D

Iidaafel
Iidan matkassa

Hahah niin totta, ihmettelen ihan samaa! Eikö miehet vaan muka osaa keskustella sivistyneesti vai miksi pitää alottaa pillu/kyrpä jutuilla, jolloin varmasti menettää viimeisetkin mahdollisuudet :D haha. Ihana, että toimit siskosi tukena <3 Ei näistä yksin selviä!

Torey
Näissä neliöissä

Ja mä mietin myös sitä, että aloittaisko ne naamatusten keskustelun niin? Vai onko netti muka sallinut käyttäytyä miten sattuu?!

koivun oksaan korkealle

Kerran oli mies joka oli kasvokkain ihan todella korrekti mut viesteillä jutut oli tasoa 

(olin flunssassa) ”ootko ottanu jo vitamiineja? Tiesitkö, että mällissä on paljon vitskuja. Eikä mulla oo pahan makuista - kyllä, olen maistanut!” 

Siiiiiis mitä?! Kyseinen tyyppi on nyt kävellyt linnan juhlissa kättelemään viimeiset kaksi vuotta, meinasin kuolla, kun ekalla kertaa bongasin :——-D 

Torey
Näissä neliöissä

Voi luoja! :'D Täytyykin kysyä mieheltä miten sen sinkkuaikoina se ja kaverinsa virittelivät keskusteluja naisten kanssa. :D

Haitulankeinussa

Mikä mulkvisti! Onneksi kävi selväksi jo alussa ja säästyit pahemmalta.

 

Iidaafel
Iidan matkassa

Onneksi! Tuli niin hyvä mieli etten sentään häntä tavannut!

Sydän huokaa

Tällaiset urpot pilaa niiden oikeasti hyväkäytöksisten miesten maineen, kun nämä saa uskomaan siihen, että miehet vaan esittävät kivaa saadakseen mitä haluavat. Jos nainen osoittaakin omaa tahtoa se on lumppu. Monien miesten ego ei kestä sitä, että asiat eivät menekkään heidän suunnitelmien mukaan.

Iidaafel
Iidan matkassa

Oot niin oikeessa, nää huonot yksilöt pilaa hyvienkin mahdollisuudet. 

Itse olen nuori mies ja en osaa miehistä sanoa, mutta ainakin ihan selvää on se, että tällä kyseisellä hepulla ei ollut aikomustakaan kunnoittaa sinua, sinun halujasi ja tarpeitasi. Hän koki sinut vain tavaksi saavuttaa jotakin omaa piintymystään ja oli vielä sen verran kypsymätön, että alkoi vielä aggressiiviseksi ja lapselliseksi kun sinullakin oli oma elämäsi. Hölmöhän tuo kaveri oli, voisi joku jopa sanoa, että pornon pilaama, vaikka en ajattele siitä samalla tavalla kuten jotkut kirjoittajat, mutta näissä tapauksissa se on aika selvää mistä tälläinen käytös tulee.

Kannattaa ajatella, että hyvä vaan kun on niin suora ja näyttää millainen ihmnen on niin ei tarvitse sinun aikaasi tuhlata sen enempää. Eikä noista kommenteista kannata itseensä ottaa, enemmän kertoo ihmisestä itsestään kuin sinusta ihmisenä. Mielestäni hoidit asian asiallisesti, kypsästi ja fiksusti. Vika oli hänessä, ei sinussa.

Ihme

Itsekin aikoinaan harrastin nettideittailua, ja kyllähän meitä moneen junaan löytyy, ihan molemmista sukupuolista. Itsellä kun on sellainen jännä tapa, että suhtaudun vieraisiin ihmisiin ihan normaalisti (niinku kohteliaasti tiäkste), välillä vastapuolen tökeryys pisti naurattamaan:

Minä: Moi! Sun profiili on mielenkiintoisen oloinen ja musiikkimautkin mätsää. Käy kurkkaan mun bio ja jos kiinnostut, heitä viestillä niin jatketaan siitä. :)

Se: Ihan ok. Saat viedä mut syömään mut pillua en ekoilla treffeillä anna. 

 

Ja olisi paljon vähän vastaavia esimerkkejä, mutta istun bussissa enkä kännykällä nyt jaksa. 

Ai niin, ja oma lukunsa ovat ne jotka ei vaan kestä torjuntaa, oli se kuinkaystävällinen hyvänsä. Mua on haukuttu homoksi, impotentiksi, rumaksi läskiksi, pienimunaiseksi ja vaikka miksi, kun olen sanonut mahdollisimman kivasti, että kiitos mutta ei ja onnea etsintään.

MUTTA kyllä siä hyviäkin tyyppejä onneksi on ja monet hyvät kohtaamiset on nettideittailun ansiosta koettu, vaikka vaimoni sitten ihan orgaanisesti löysinkin. 

Tsemppiä siis etsintään! <3

T. Ihmeen mies

Kommentoi